Skocz do zawartości

XRumer 12.0 Elit + Xevil Ultra 4.0

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

mario1973, ja mam wrażenie że nie podobają ci się wypowiedzi it_management tylko dlatego, że zna się na SEO lepiej od ciebie.

Jakby nie it_management, Kojotek_OX, Dupa_zbita to na tym forum dalej byłoby tylko pełno postów "*** jest najlepszy, bez *** nie da się pozycjonować" gdzie *** to nazwa SWL czy skryptu statystyk Xanna.

1.zla baza for

2.brak modyfikacji plikow xas i kilku innych

Zastanawiam się nad celem Twojej działalnoci tutaj promującej Xrumera. Na wielu wątkach częstujesz wszystkich naokoło informacjami jakie lepiej zachować dla siebie, wszystkich instruujesz, demonstrujesz jak skuteczny jest Xrumer. Udajesz, że robisz testy, ale skoro zajmujesz się tym już długo, to dokładnie znasz możliwości i wiesz jakie będą wyniki testów. Jednocześnie odstraszasz wszystkich od kupna - stałe koszty niezatapialnych serwerów itp

Nie wiem. Nie masz własnego sposobu na zarobek na tym ? Szukasz zleceń od tutejszej gawiedzi ? Niezbyt w to wierzę, bo to groszowy zarobek, chociaż biorąc pod uwagę ofertę na Allegro ( to Twoja ?).... Szukasz klienta na Twoje bazy za 100K PLN ? Zatrudnienia za xxK PLN ?

Nie mam pojęcia, ale bez wątpienia Twoje działania są co najmniej kontrowersyjne.

M

Nigdy nie sprzedawalem nic na allegro wiec chyba mnie z kims pomyliles. Nigdy nie odstraszalem kosztami - wylacznie informowalem jakie sa realne koszty posiadania xrumera w konfiguracji profesjonalnej .

Wiele osob pytalo mnie o bazy : kazdy dostaje taka sama odpowiedz , nikt rozsadny swojej bazy nie sprzedaje. Za obecna baze chcialbym kwote min 5 cyfrowa w $ bo tyle moim zdaniem jest warta.

W tej chwili budujemy nowa baze : 6 serwerow zbiera fora przez ponad 20 dni (a to dopiero ok 30 % pracy ) wykorzystujac ponad 150 ip proxy. Wiec samemu mozesz ocenic jaki jest koszt tego typu konfiguracji.

Nie widze powodu,zeby wiedze zachowywac dla siebie. Mysle wrecz odwrotnie ... im wiecej osob dzieli sie swoja wiedza tym skuteczniejsze strategiie mozna wypracowywac.

Xrumer to tylko narzedzie - takie samo jak notatnik, przegladarka od umiejetnosci obslugujacej go osoby zalezy to jakie efekty sie osiagnie.

mario1973, ja mam wrażenie że nie podobają ci się wypowiedzi it_management tylko dlatego, że zna się na SEO lepiej od ciebie.

Nie wiem czy od Ciebie się zna lepiej, ale mi zupełnie nie przeszkadza, że ktoś się lepiej na czymś zna ode mnie - z piaskownicy już wyrosłem. Robię swoje i jestem w zupełności zadowolony z efektów (pozycji, kasy itp). Może nawet dla zabawy skorzystam z Xrumera (nie znam się na nim w ogóle), może nawet skorzystam z oferty it_managment....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Za obecna baze chcialbym kwote min 5 cyfrowa w $ bo tyle moim zdaniem jest warta.

no właśnie, dlatego nie sądzę, że interesował by Cię pseudozarobek z jakiś jednorazowych 'blastów'......

Czyli krótko mówiąc umiejętnie dzieląc się tutaj swoją wiedzą w ograniczonym zakresie szukasz naprawdę ambitnych zleceń, a nie takich jak 'zrobienie' komuś frazy 'pozycjonowanie'.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Jakby nie it_management, Kojotek_OX, Dupa_zbita to na tym forum....

Mnie tylko zastanawia że wszyscy, łącznie z Tobą, zaczęliście się udzielać na forum mniej więcej w tym samym czasie (i nie chodzi mi tu konkretnie o datę rejestracji, tylko faktyczne udzielanie się na forum), no może poza Kojotkiem który zaczął "trochę wcześniej".

No ale, żeby mnie źle nie zrozumieć, nie szukam żadnych powiązań i podstępów, doceniam że ktoś dzieli się wiedzą, i nie jest to sucha teoria (no może w niektórych przypadkach) tylko poparte wynikami działania, pokazujące alternatywne (w sensie że jeszcze nie tak bardzo rozpowszechnione jak na większych rynkach) w PL metody pozycjonowania (co ważne skutecznego). Sam skłaniam się ku zakupie xRummera, LFE i dobrego serwera pod to. Wiem, powiecie jeden serwer to mało, ale na moje własne potrzeby w zupełności wystarczy - nie pozycjonuję dla klientów. Koszta też duże nie są, jednorazowo ok 800$, później tylko za serwer powiedzmy 300$/miech a to jest raptem +- 500k pkt eweba, a mamy narzędzie o wiele większym potencjale (oczywiście trzeba się uczyć żeby go prawidłowo wykorzystać) więc wydatek w/g mnie wydaje się bardzo uzasadniony i opłacalny.

Edytowane przez adby

adby to nie lepiej kupic maszyny i postawic samemu serwer? Łącze + prąd = wyjdzie mniej niż 300$ ( z moich wyliczeń)

Jak widać dzięki dyskusji niedługo na Allegro będą "blasty' za 20 zł na milion for. Po co przepłacać jak można metodą chałupniczą dużo taniej 'używać' xrumera - normalnie szook !

M

Edytowane przez mario1973

Czyli zostaja tylko łącza korporacyjne?

Dalej nie rozumiesz.... Nie kupisz w Polsce takiego łącza na którym mógłbyś masowo spamować. Zostaje Ci niestety drogi dedyk w Burkina Faso.

M