Skocz do zawartości

XRumer 12.0 Elit + Xevil Ultra 4.0

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

@MaxPan

Dostałem wiadomość na maila w sprawie zakupu xRumer od takiego adresu mail: ciach

Na oficjalnej stronie podany jest ten adres mail:

botmasterlabs@bk.ru

Nie chciałbym stracić kaski więc wolę się dopytać czy mail powyżej ( ten pierwszy) jest prawidłowy i czy na niego można przelać pieniądze. 

Kod "optymalizacja" działa jeszcze tylko dzisiaj.

Jest nowa wersja XRumer 16.0.14 + XEvil 3.0.2

Po pierwsze nie upubliczniaj takich email. 

Ja nie nie wiem, ale zapytam.

Napisze jescze raz jak wyglada proces zakupu:

Rejestrujemy konto, dalej piszemy na jakiś z niżej wymienionych kontaktów 

Sales department:
Email:
BotmasterLabs@bk.ru
Email-2:
EN@BLsupport.net
Email-3:
Sales.BotmasterLabs@gmail.com
QQ:
2710912021
Support:
Email:
BotmasterLabs@bk.ru
Email-2:
EN@BLsupport.net
Email-3:
Botmaster.eng@gmail.com
QQ:
2710912021
Jabber:
botmaster.support@jabber.cz

Wybieram rodzaj platnosci. Płacimy, czekamy na licencje.

@wariat123

Nie martw się takimi pierdółkami.
Po drugiej stronie też są ludzie i można się z nimi spokojnie dogadać.
Doślij im po prostu brakujące informacje i po srpawie.

Również dokonałem zakupu jakieś 20-30 minut temu i już  teraz mogę spokojnie ściągnąć soft z ich stronki.

• Like 1

Witam,przedwczoraj kupiłem program.Całkiem ok ale widzę ze bez moda tutaj trochę ciężko będzie.Raporty trochę ciężkie do ogarnięcia.GUI z tamtej dekady.Polecam glównie ze względu na dodatki które chyba jak na razie są bardziej ciekawe niż sam program;xevil i hrefer.Co do socpluga to muszę jeszcze potestować

Za 140$ to naprawdę warto(szkoda ze nie załapałem się na 2lata suba za 100$ :/ w sierpniu było ).Forum trochę świeci pustkami,widać że za dużo się nie dzieje.

Ciekaw jestem czy rzeczywiście skończą tą nową wersje (javascript+html5+flash+64bit)-wersja fast i slow ale z bajerami na np web2.0,fajnie jakby zrobili tez coś w stylu projectmaker jak u zenka.Zapowiada się konkretnie,co będzie się okaże.Patrząc na forum i generalnie na fakt że soft z deka przestarzały już jest to męczą ten upgrade żeby nie skończyć jak senuke :)

Cena znacząco poszła w dół to też raczej za dobrze nie świadczy o sprzedaży.

Jak na razie dopóki nie opanuje dobrze samego xrumera to zadowolę się xevilem i hreferem.Myślę że połączenie CB+Xevil+Capmonster2 powinno się sprawdzić,zobaczę jak będę miał wolną chwile.

Ogólnie to polecam zakup.

Pozdrawiam

29 minut temu, mackoo napisał:

Patrząc na forum i generalnie na fakt że soft z deka przestarzały

Oj mylisz się i to bardzo.Bo można tym softem wiele rzeczy zrobić in plus.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Cytat

+ poradniki jak  z niego korzystać?

Zakładam jesteś inteligentny człowiek, więc odpowiedz z jakiej racji ktoś oprócz autorów miał by pisać rozlegle poradniki i wykładać w internet? Dla refów ? -nie bo ten kto potrzebuje poradnik już ma soft, aby uczyć konkurencje?Nikt nie jest na tyle głupi...Panuje od 10 lat jedna zasada ten kto kupił soft musi umieć go używać bo sam interface jest prosty. Podstawy zawarte są w wiki na stronie www. To nie forum o zarabianiu gdzie poradniki piszą nawet na "wiedzę" poziomu jak "założyć konto email" a później ten poradnik po cichu kupuje 20 osób robiąc zrzutkę po 5 zł.

Teraz mody, na razie mody nie są kodowane, więc należy ich zlecać na sztuki. W segmencie RU sprzedają się 3 typy modów ale bezużytecznie dla Ciebie). w EN segmencie nie sprzedaje się otwarcie modów bo....jeden kupi 10 korzysta, skąd ja to wiem... Mody zlecają się indywidualnie u osób co potrafią ich pisać i oferują takie usługi na zewnątrz. Napisz ogłoszenie na support forum, może ktoś odezwę się.

Pisałem o tym już wiele razy w tym temacie. XRumer nie jest zrobiony do obsługi konkretnych CMS ( po za głównymi cms forum), xrumer obsługuje duża ilosć form postingu i rejestracji, wiec listy takiej nie ma bo nawet sam autor do końca nie wie nazwy wszystkich skryptów gdzie są takie formy i teraz i gdzie będą wydrążone w przyszłości.. Zobacz na support forum kiedyś byla próba tworzenia takiej listy przez użytkowników ale nie pamietam co z tego wyszło i czy ten temat dalej jest dostępny.

Aby robić listy pod XR trzeba harwestować formy,  po za CMS typu PHPbb, Mybb i tak dalej.