Skocz do zawartości

XRumer 12.0 Elit + Xevil Ultra 4.0

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedz mi Ty czytasz co ja pisze? Czy mam po  5 razy pisać to samo....

Cytat

Xrumer ma rożne tryby pracy ,  sukcesy mogą być w profilach, w sukcesach, mogą być w ogóle nie pokazane przez soft i trzeba analizatorem jechać, xrumer nie ma jednego trybu pracy

Przy profilowaniu linki trzeba wycia wyciągać z profili, przy postingu, komentarzach, wpisach w księgach gości w sukcesach, i tak dalej. Skąd koś ma wiedzieć co Ty Xrumerem robisz...

@MaxPan Tak czytam dokładnie to co piszesz nawet po kilka razy.  Jednak nie zawsze wszystko rozumiem dlatego też proszę o cierpliwość i wyrozumiałość.  Każdy był na tym samym etapie co ja i swoją motywacją, determinacią i pracą stał się profesjonalistą takim jak TY. To co dla Ciebie jest teraz banalnie proste dla mnie jest trudne, temu też poświęcam dużo czasu na naukę tego wszystkiego.

• 2 tygodnie później...
11 minut temu, Maksiulek napisał:

32 ma duże ograniczenie z wykorzystywaniem większej ilości pamięci RAM.

Dokładnie, chyba tylko do 4 GB.

A te 8 GB musi być pod softy które wymieniłeś. Jak Xevil z modułem recaptcha to minimum 16 GB RAM.

@s_matysik a nieraz 3.75 widzi, różnie bywa, 4 to ogólnie przyjęte założenie. Zresztą jest jak mówisz, te softy są "ramożerne"

@krzys150 A ile RAM-u masz aktualnie ?

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

Mam problem z Xevil modułem recaptcha od jakiegoś czasu, ciągle zawiesza się cały Xevil. Do tej pory na mocnym kompie Xevil R2 szedł na prawie 40 wątków. A teraz nawet przy 25 potrafi się zawiesić. Mam aktualną wersję Xevil i XRumer.

Ma ktoś może podobny problem?

@krzys150 Na 2012 śmiga bez problemu, 2k16 nie testowałem. Opcjonalnie pomyśl nad W10.

@s_matysik Próbowałeś restartu maszyny czy jakiś proces go nie blokuje ? Niby błahostka, ale przy serwerach nie robi się tego za często. Nie instalowałeś też czegoś w ostatnim czasie ?

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.