Skocz do zawartości

XRumer 12.0 Elit + Xevil Ultra 4.0

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

Halo, MaxPan, jakaś zmowa milczenia panuje. Może trzeba coś komuś zapłacić? (nie to że sugeruje jakąś łapówkę :)), aby dostać wersję 33 :) Support też nie odpowiada. Ja w panelu https://www.botmasterlabs.net/

mam do pobrania Beta 32

Zainstalowałem wszystko od nowa, i to samo, błąd 553

Chyba prze tą koronę się wszystko wysypało :(

Elektryczne ogrzewanie podłogowe https://elektrasklep.pl

• 3 tygodnie później...

Do 30.04 włącznie można kupić cały kompleks Xrumer+Hrefer+Xevil za ok 95 USD ( cena może odrobinę różnic się w zależności od kursu).

Po zakupie dostaje się  dostęp do Xevil Beta 4.0 ( wersja która automatycznie rozwiązuje Racaptcha2).

Kupić można przy pomocy kodów które mam ( ilość tym razem bardzo mała) i rejestrując się bez reflinka w rosyjskiej wersji panelu klienta. Tylko tak można uzyskać taką cenę. Jeśli ktoś realnie chce kupić proszę pisać na PW

• Like 1

Xevil z R2 zawiesza mi się na mocnych maszynach, komputer prawie nie obciążony, ustawionych mniej niż 20 wątków. Raptem zdąży rozwiązać kilka captch i zawiesza się. Wie ktoś czym może być to spowodowane? Mam aktualną wersję.

• 4 tygodnie później...

Napisze odpowiedzi w temacie bo ciągle pytacie mnie na PW

1. Xevil Beta 4 ( wersja która lamie Recaptcha2) jest już nie beta a wersji stable i dostępny każdemu kto posiada aktywną licencje Xrumer Standard i Biznes.

2.Aktualizować Xevil  trzeba metodą odinstalowania poprzedniej wersji i zainstalowania nowej z pliku .exe a nie jak poprzednio podmiana plików z folderu Beta.

3.Xevil Beta 5 (wersja która amie Recaptcha 3) będzie dostępny ok 20 czerwca, jak uzyskać dostęp jest opisano na forum ( obecnie to chyba zapłacenia abonamentu za soft na rok, proszę dokładnie sprawdzić na forum lin dostępny w Xevil w banerze na górze).

4. Jakie proxy trzeba wykorzystywać w Xrumer/Xevil - Trzeba rozdzielić to na 2 tematy. Po pierwsze, żeby Xevil rozwiązywał recaptcha2 potrzebuje  dużej ilości lub rotacyjnego API proxy które poprawnie działają pod Google są to miedzy innymi takie proxy:   

Polecam kupować 500+ szt wzwyż Individual IPv6, jak będzie i czy będzie działać jeśli kupić 100 szt, nie wiem nie sprawdzałem, koszt 500 szt za miesiąc ok  30 zł. 100 szt ok 6 zł.

Po drugie jeśli chcemy wykorzystywać Xrumer do zdobywania linków należy zadbać o to, żeby nie zaspamować IP na którym on stoi. Najlepszym i najłatwiejszym sposobem jest Kupinie serwera bulletproof ( serwery na hostingach gdzie właściciel Was nie wywali za to, że Xrumer zrobił na przykład profil na forum a admin wkurzył się i napisał abuse). Serwery dedykowane buletproof są dość drogie, ale można kupić VPS na przykład w AstroVM ( czasami jest problem z suportem, długo odpowiadają ale cięzko znaleźć inne serwery bulltproof w takiej cenie). Czy można działać przez proxy? Ogólnie odpowiedź brzmi nie. Xrumer z zasady byl pisany żeby prostować nie przez proxy, za cały czas swojej przygody z XR próbowałem parę razy, ale nie warto to zachodu. Czy można pracować przez VPN, tak można ale musicie przetestować jaki VPN nadaje się, ja nie powiem bo nie korzystam. Oczywiście szybkość spadnie i nie każdy VPN toleruje częste post/get zapytania do stron. Najlepiej kupić trial i testować. Należy pamiętać, że jeśli Xevil ma rozwiązywać captcha z innych serwerów a nie tylko od softów które stoją tam gdzie on VPN nie może być włączony, bo blokuje porty. 

5. Jaki sewer wybrać pod Xrumer/Xevil i to pytanie nie jest takie proste. Ogólnie dla Xrumera i Xevila wystarczy 2 rdzenie procesora i RAM od 6 GB, ale moduł który lamie Rcaptcha 2 jest bardzo zasobożerny. Ja korzystam z dedyków jeśli ktoś chce pracować na VPS to należy testować ale wątpię, że Recaptcha byla rozwiązywana na VPS z na przykład poniżej 16 GB RAM. Można oczywiście zmniejszać ilosć wątków do minim ale nie próbowałem. W Xevil Beta5 ma być inny moduł do Recaptcha 2/3 wtedy to obciążenie mam być już minimalne, ale chyba w pirwszej Beta po 20 czerwca tego nie będzie. 

6. Ile kosztuje Xrumer+Xevil.  Standardowa cena to 240 USD, ale bardzo często są promocje lub ja mam kody rabatowe. 

Obecnie jest promocja - 30% wiec cena ok 170 USD. Obowiązuje jeszcze abonament 10 USD miesięcznie. Aktualna cena jest na stronie https://xrumer.pl

7. Jaką wersje kupować? Xrumer standard to bardo okrojona wersje bez Xevil, nie polecam. Standard i Biznes to ta sama wersje tylko w Biznes można zainstalować Xrumer na 5 komputerach i działać jednoczesnej. W Wersji Standard na 2 komputerach. Wszystkie dodatki i funkcje takie same. Mam zarówno Biznes i Standard nie ma w nich żadnej różnicy.

Później pierwszy post w tym temacie zmodyfikujemy i damy te informacje jako pierwsze, bo temat ma 132 strony i informacje bardzo rozproszone i cześć nieaktualna. 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...