Skocz do zawartości

XRumer 12.0 Elit + Xevil Ultra 4.0

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 16.10.2020 o 16:46, MaxPan napisał:

Natomiast ostania aktualizacja Hrefera do wersji 6.0.3 była 23 września

W panelu klienta na botmasterlabs.net dalej widzę wersję hrefera 6.0.2, skąd zatem można pobrać najnowszą wersję?

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

Napisz do BM nie wiem czemu w EN panelach nie ma 6.0.3 może on to osobna paczka wyłożył , ja nie korzystam z Hrefere ale mam 6.0.3 od 23.09 i w 6.3 tam była integracja nowej captcha Yandexa przez Xevil 5, inne zmiany

z3zi5ujj.png

Osoby którym rozdawałem kody rabatowe do RU panelu własne tam dostają paczki. 

• Thanks 1

• 2 tygodnie później...
W dniu 19.10.2020 o 14:37, MaxPan napisał:

Napisz do BM nie wiem czemu w EN panelach nie ma 6.0.3

Trochę lipka, bo support na ten temat od ponad tygodnia nie odpowiada, a w panelu EN dalej stara wersja. No nic trudno.

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

Ogólnie wersja RU i EN identyczna , to znaczy niema wersji RU z zasady bo jest tylko język angielski. Przypomnij mi jutro wyślę Tobie instalacje, spróbujesz aktywować danym z angielskiego panelu. Te osoby co kupowali przy pomocy moich kodów maja panel klienta właśnie ru, dla tego nie ma problemu z wersjami. 

• Thanks 1

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
10 minut temu, jujo napisał:

Hej. Nie wiecie co sie dzieje z botmasterem i wydaniem xevila z recaptcha v3? @MaxPan

Ostatnio kontaktowałem się w tej sprawie z supportem na skype i dostałem odpowiedź, że będzie jak wydadzą... trochę mało poważni są Ci ludzie. Wyłączyli forum... Brak informacji... A kasę wzięli... 

Cytat

A kasę wzięli... 

Za beta kasy nie brali, abonament na Xrumer zapłaciłeś na rok i tyle. Celowo tak zrobili, żeby nikt nie mówił, że wzięli kasę, a terminów nie dotrzymali. Żeby dostać dostęp do Xevil Beta 5 trzeba było tylko przedłużyć abonament za Xrumer na rok lub półtora ( który i tak trzeba przedłużyć bo Xrumer przestanie działać)..

Gadałem z nimi pare dni temu, co do forum : chyba po prostu wszytko padło oni na nowo kontent wgrywają, konta tez trzeba będzie na nowo rejestrować. Podejrzewam, że banalnie nie zrobili kopie zapasowe, lub padł serwer z forum i jednoczesnej z kopiami zapasowymi. Nie dopytywałem się, bo w zasadzie jakie to ma znaczenie.  Ciężko powiedzieć kiedy odpalą, napisali, że odpala jak wgrają kontent.  Co do recaptcha 3 to w zasadzie maja wszytko zrobione ( widziałem alfa) jedynie tam jakiś problem z cookie. Z tego co wiem robią dodatek do pompowania profili cookie, zęby z tych profili później rozwiązywać Recaptcha3.

Też macie dużo błędów ERROR_CAPTCHA_UNSOLVABLE ? Co ważne dotyczy to także serwisów typu 2captcha.

PS. Do xevil da się przesłać proxy przez api czy tylko rozwiązuje tymi zdefiniowanymi w programie? 

Dzięki za info. Nie napisałem ważnej rzeczy, że te ERROR_CAPTCHA_UNSOLVABLE  dotyczą odpytywania tylko Google i to o jego nocaptcha mi chodzi (nie spamuję ;) )