Skocz do zawartości

XRumer 12.0 Elit + Xevil Ultra 4.0

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

Xrumera się nie kupuje. To przecież bardziej skomplikowany program niż wszystkie narzędzia SEO + całe Google razem wzięte. Wszak po 3 latach użytkowania można się codziennie nauczyć czegoś nowego. Kupuje się jedynie blasty od xxxx Zbitej... oj sorry, przecież on ma znacznie gorszą bazę niż wszystkomającyxrumer IT. Nie od parady dwudziestu Pakistańczyków obsługuje jeden program. Tak to wygląda na tym forum...

no i swl nie daja efektow:)

Ja trenuję z Xrumerem od 2007 i codziennie się uczę czegoś nowego - myślisz, że po tym wszystkim mam ochotę na dzielenie się wiedzą za free?

Ok, nikt Cie nie zmusza do oddawania swoich xas-ów i xurl-ów itd. Chodzi o to że jeśli to jest forum a nie plac treningowy z "szeptanego marketingu"...

osoba posiadająca średnią wiedzę z html i rozumiejąca angielski może bez problemu nauczyć się używać tego narzędzia a znajomość rosyjskojęzycznych zasobów pewnie mocno przyśpiesza ten proces.

Xrumera się nie kupuje. To przecież bardziej skomplikowany program niż wszystkie narzędzia SEO + całe Google razem wzięte. Wszak po 3 latach użytkowania można się codziennie nauczyć czegoś nowego. Kupuje się jedynie blasty od xxxx Zbitej... oj sorry, przecież on ma znacznie gorszą bazę niż wszystkomającyxrumer IT. Nie od parady dwudziestu Pakistańczyków obsługuje jeden program. Tak to wygląda na tym forum...

Jakbyś siedział w temacie to byś wiedział, że xrumera można uczyć obsługiwania nowych silników, rozwiązywania nowej captchy etc.

Ten program da się modować jak żaden inny program do SEO. Więc nie dziw się, że przez 3 lata można się codziennie czegoś nowego nauczyć.

Ciemna strona mocy!

Xrumerem można wszystko :)

Ale dzieci chyba nie robi ;)

Zastanawiam się nad jego zakupem, ale jeśli mówicie, że ma tyle ustawień... Widzę nawet że ludki oferują sprzedaż plików xas https://com-uk.us/black-hat-seo/unique-xrum...ai-xas-file-15/ czy warto wydać te parę dolarów i się nie męczyć?? Czy poustawianie tego jest faktycznie takie trudne czy da się to opanować?? Nie chcę wydać prawie 2k i nie używać - w demie to za dużo nie mogę poustawiać :)

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

• 3 tygodnie później...

Dolicz sobie serwer, poza tym wątpię, żeby xrumer w sensowny sposób umożliwiał współdzielenie zakupionej kopii, ale o to możesz pytać posiadających to cudo...

Podsumowując, na xrumerze nie zaoszczędzisz.

Edytowane przez BlackSEO

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!