Skocz do zawartości

XRumer 12.0 Elit + Xevil Ultra 4.0

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

A gdzie tam jest napisane że są jakieś piraty ? Nie znając zasad działania forum raczej nie powinno się zabierać głosu na ten temat bo jeśli chodzi o xR to działa to na zasadzie blastów i nikt nie łamie umowy licencyjnej - koszt blasta 0 zł

Edytowane przez Kojotek_OX

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

łamiesz licencje, udostępniasz program osobą trzecim za kasę dla mnie to piracenie, nie mam nic do samej idei takiej grupy ale twoje antypirackie wypowiedzi z wątku gdzie pewien młodzian prosił o bazę for do zcrackowanego XR stoją w dużym rozkroku jeśli nie w szpagacie do tego co realnie robisz.

wiem, ale cały ten wątek sugeruje raczej współdzielenie niż "serwisowanie" np:

5. Oprogramowanie SENUKE – (koszt 170 USD miesiąc) - koszt dla członka grupy 0 USD – własna kopia

6. Publiker – obecnie jedna kopia nie wykorzystana

9. Dostęp do xRumera

itd. tyle w tej sprawie.

przy okazji że wątek dotyczy XR zarzucę ciekawy link, treść sugeruje, że nowe wydanie już blisko:

https://translate.google.com/translate?js=n...om/latest_news/

@Lenny_ - to jest twoja interpretacja takich zapisów nie moja (ja powiedziałem jasno że licencja nie jest złamana w żadnym pkt)

Co do xR 7 to już miała być oficjalnie wydana chyba w maju jak dobrze pamiętam więc za szybko bym się tego nie spodziewał

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Jesli dobrze zrozumialem to co Kojotek pisze na forum, to chyba chodzi nie o dostep osob trzecich, a o to, ze te osoby trzecie moga go pprosic o blasta, a on wykona.

Ale w takim przypadku "oferta" z linku wprowadza w blad, bo na tamtym linku pisze nie o mozliwosci zamawiania darmowych blastow, a o dostepie do programu.

Wiec ktora wersja jest prawdziwa?

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Botmaster sprawdza w jakis sposob, czy ze skryptu nie korzysta kilka osob. Nie wiem jak to robi ale podobno tak jest. Jak ktos ma Xrumera na wlasnym serwie i tylko on nim zarzadza, a reszcie bedzie slal blasty to jest cos takiego nie do wykrycia i mozna tak robic. Problem tylko taki, ze jak sie zlozysz z kims obcym to musisz miec do niego zaufanie, bo nigdy samemu programu nie zobaczysz, wiec nei jest to dobre rozwiazanie.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl