Skocz do zawartości

XRumer 12.0 Elit + Xevil Ultra 4.0

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

no ale to sie mija z celem, bo takie ovh np po 1 dni spamowanie bez proxy krzyczy ze 'jestes spamer wypad z serverowni', wiec niby gdzie na dedyku zestawiac wlasne proxy ? znasz jakies serverownie ktore to lykna ?

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

@Kulfik a co mialeś xrummera postawionego na serwerze w ovh i Cie wywalili ?

kumpla wlasnie bardzo mecza, bo 1 dzien spamowal bez proxy.

A już miałem tak kupować dedyka...Dobrze że sie nie pospieszyłem...

Edytowane przez dawstaw

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Mam ostatnio problem z xrummerem.

Xrummer zakłada wam automatycznie email-e ? Czy obecnie ta opcja u was nie działa ? gmail.com nie dziala mail.ru nie dziala i pozostale tez... A u was? :/

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Co myślicie o takim hostingu pod xrummera ?

https://www.santrex.net/vpshosting.php

Windows VPS (Unmetered)

Pakiet SIlver lub Bronze 512 lub 1024 mb gwarantowanego Ramu i traansfer bez limitu ? Opłaca sie ?

@dawstaw ty masz xRumera kupionego ?

Jeśli masz to odpal sobie na kompie i zobacz jakie zasoby zjada jeśli nie masz to Ci powiem nie nadaje się będzie muliło strasznie

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@dawstaw ty masz xRumera kupionego ?

Jeśli masz to odpal sobie na kompie i zobacz jakie zasoby zjada jeśli nie masz to Ci powiem nie nadaje się będzie muliło strasznie

Tak już od kilku ładnych miesięcy..Tylko że wcześniej go nie używałem bo nie był mi potrzebny...;)

Na localhoście przy łączu rzędu 2-8 mbitów mam dodawanie z prędkością od 20 - 80 linków na minute...

Edytowane przez dawstaw

Na tym co pokazałeś wiele więcej nie uciągniesz bo się zamuli wszystko na cacy :) Min 1 GB ram i 2 rdzenie jeśli ma to działać w miarę sensownie (nie licząc zasobów potrzebnych dla systemu) ale i tak raczej lipa będzie na każdym VPS-ie

Ja mam w domu na łączu jakie ci pokazałem 40 / 8 to śmiga ładnie ale ram i cpu zajechane na maxa mam ( Pentium D 3.0 (2 x 3.0 GHz) + 3 GB RAM DDRII) i łącze spokojnie obsługuje 3 takie "serwery" w domu przy dodawaniu ok 300 na minutę i ja jeszcze działam

Mogę Ci taką maszynkę po kosztach postawić jak by coś to na PW

Virtualization: XEN

Znaczy tylko tyle że dostajesz po kawałeczku z każdego procka czyli np 2 GHz z 8 rdzeni to dostajesz 256 Mhz na rdzeń (zaczynam wątpić czy nawet 20 na minutę wpisów dodasz) :P

Edytowane przez Kojotek_OX

@Mar_Dal na bana bliskie 0 jeśli strona linkowana jest dobra i nie ma spamu! Ale filtr na frazę że się przez rok nie wygrzebiesz masz duzeeeeeeeeee szanse jeśli nie wiesz jak tego używać lub nie daj panie zlecisz to jakiemuś amatorowi (nie osądzam nikogo o amatorszczyznę) - jak już gdzieś pisałem wcześniej filtra można załapać i to naprawdę mocnego i sam czasem takie łapie ryzyko zawodowe pomimo tego że mam naprawdę dobre listy - przesadzić jest banalnie prosto naprawić szkody to już miesiące więc 10x się zastanów czy warto tak ryzykować

Trzeba ostrożnie linkować...

Ostatnio zrobiłem test xrummera..Kupiłem nową domena zrobiłem na niej portal oraz zrobiłem blasta na 6000 for na fraze: [fraza usunięta ze względu na konkurencje] :D

Efekt.

6h - Index w G ,site 16 dla domeny.

12h -pozycja 134 dla frazy [fraza usunięta ze względu na konkurencje]

48h - pozycja 60 dla [fraza usunięta ze względu na konkurencje]....A więc coż sie rozdrabiniać ....

72h - pozycja 34

Dobra co się cackać... Sprawdzimy czy dostane filtra... Przywaliłem 120 k gotlinka na tą fraze :D:P

85h - Pozycja 23 ;)

100h - pękł swiatłowód w hostingu na którym stała strona...Hosting nie działał przez kilka godzin...Spadek na 170 pozycje.. :lol: :lol: :lol:

Nie wiem jeszcze czy to filtr ale może wróci...

A więc tak jak mówie..Po blaście xrummera wstrzymać sie należy przez co najmniej 1 tydzień do 2 tygodni z jakimkolwiek linkowaniem strony... Proces indeksowania linków na forach to długotrwały proces i za duża ilość linków może zaszkodzić...

PS. Zapomiałem dodać że nazwa domeny jest bardzo mocno związana z nazwą frazy pozycjonowanej..

Edit. Usunąłem nazwe frazy pozycjonowanej ze względu na konkurencje.

Edytowane przez dawstaw