Skocz do zawartości

XRumer 12.0 Elit + Xevil Ultra 4.0

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

irol2 teraz na serio, ten soft dalej działa i daje efekty, tylko już nie jest tak kolorowo jak wcześniej wciskanie start, stop nie wsytarcze. A jest "odrobinę" bardziej rozbudowanym softem jak Publiker. Widac ze jestes pocztkujacy bo zlecasz jakieś szkolenia z robienia list, katalogowanie i tak dale, wiec sam nie dasz rady będziesz musiał słono "bulic" za bazy, pliki inteligencji, mody i tak dalej. Wiec w twoim przypadku 590 USD nie będzie jednorazowym wydatkiem. Możesz kupić i oczywiście polecam, a jeśli napiszesz " xrumer to syf.... " tak jak o publikerze to nie mów ze nie uprzedzałem. "Syfem" ten soft na pewno nie jest.

Moim skromnym zdanie podzielam zdanie Kojotka,

Ja polegam na swoim zdaniu, a zdanie innych mnie średnio interesuje, tobie również polecam takie zasady

Edytowane przez MaxPan

Akurat z tego co wiem to kojotek jest pseudo-specjalistą, jego hiper-ekstra-tajne techniki, które prezentował na warsztatach, to jakieś śmieszne podstawy typu tłumaczenie jak zrobić profile na smf - przynajmniej tak słyszałem od znajomego uczestnika.

Myślę, że bardzo dobrze odnosi się do tej sytuacji ten oto obrazek:

T2ZuI.jpg

:)

Ciemna strona mocy!

Można i wstępne szkolenie dostaniesz, a jeśli myślisz ze non-stop będziesz zawracać mi głowę pytaniami jak włączyć i jak wyłączyć tamto to się mylisz :). Wszytko ma swoją cene. Wielu sensownym osobom pomagam długo po zakupie , ale nie robię szkolenia SEO za głupiego refa :)

przestań tak cytować bo dostaniesz banana za chwile

Edytowane przez MaxPan

@irol2 - jeśli nie wiesz co robisz to nawet mając super narzędzia i tak nic nie zdziałasz. Zamiast inwestować ($) w soft, najpierw zainwestuj(czas) w wiedzę. Co z tego, że będziesz miał szybki server BP, dobre mody, XASy itp... jak nie będziesz tego umiał użyć i zrobisz sobie prędzej krzywdę niż coś zdziałasz?

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

• 3 tygodnie później...

Od razu piszę, że liczę na opinię ludzi, który mają doświadczenie odnośnie XR.

W SEO od około roku, kilkadziesiąt domen zapleczowych (w tym 30+ ogólnotematyków), SB w jednym palcu, SWL'e na niezłych punktach, kilka projektów pod Adsense, strony klientów itd.

Nie precluje i nie kataloguje, bo jak widzę, że po kilku miesiącach zostaje max. 10% wpisów to... Zawsze co swoje to swoje a czasu i pracy marnować nie lubię.

Teraz pytanie jaki jest próg wejścia w mądre użytkowanie XR. Nie chodzi o kasę (to już wiem) a raczej o learning curve. Czasu jak wszyscy mam mało bo w SEO zawsze czasu mało. Mógłbym poświęcić ok. godziny/dwóch dziennie na naukę przy założeniu, że będę mielił na goliźnie. Od razu na XASach i innych modach histerycznie mi nie zależy bo najpierw chcę ogarnąć soft.

Szczerze nie widzę innego rozwiązania przy założeniu powiększenia zaplecza 3x a rozwój tego wymaga. A bez linkowania to można...