Skocz do zawartości

home powoli spuszcza ceny

zakręcony

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś dostałe kilkanaście emaili o zmienie polityki cenowej dot. domen.

Obecnie coś to przypomina mi az.pl im więcej ma się domen tym odnowienia są tańsze.

cennik - jak widać nie jest jakiś rewelacyjny, ale zawsze jest to jakiś ruch w dobra stronę ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Kiedy home.pl zbliży się chociażby do dropped.pl pod względem cen odnawiania domen, to można będzie o nich pomyśleć. Na razie home.pl to drożyzna domen.

Nie sądzę by ceny aż tak spadły. Nie jesteśmy targetem home.pl i nie będziemy. Ich oferta jest dla firm które mają np. 1 domenę i chcą pomocy 24h.

Swoją drogą myślę, że home sporo rynku traci ostatnio. Było to dobrze widać w rankingu top100 który już nie działa. Nie wiem co się z nim stało, ale dla mnie wygląda jakby home.pl kupiło stronę.

Jeśli home zachowuje się zgodne z regulaminem NASK, to w tej chwile nie są właścicielami - domena jest zarejestrowana dla osoby prywatnej, a nie firmy:

whois top100.pl

DOMAIN: top100.pl

registrant's handle: hmns37555 (INDIVIDUAL)

nameservers: dns.home.pl. [62.129.252.30]

dns3.home.pl. [81.210.44.122]

dns2.home.pl. [213.25.47.166]

created: 1999.03.03 12:00:00

last modified: 2010.02.11 00:36:37

ja tam mam chyba z 10 domen w home ale ze względu na ceny przedłużeń nie polecam. Po 90 zł nie opłaca sie przedłuzac. Polecam ovh.pl i masternet.pl W masternet jest dobre to iż bardzo szybko sie aktualizują DNSy;]

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności