Skocz do zawartości

po wpisaniu "www.imyszka.pl" brak w google

olej7777

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem zielony jezeli chodzi o pozcjionowanie. Bylem pewny ze po wpisaniu adresu w google on zostanie wyswietlony bez zadnego pozycjionowania.

Co mam zrobic aby www.imyszka.pl bylo wyswietlane jako odnosnik do strony po wpisaniu "www.imyszka.pl" w google?

Dodałem juz strone do google wyszukiwarki- tez nie wiedzialem ze tak trzeba :/

Na razie zlezy mi tylko na tym zeby strona byla widoczna w google po adresie. POMOCY

Dziekuje za odpowiedz. Zglosilem strone do onetu za darmo i do WP za oplata bo bedzie pewnie szybciej, nie wiem czy oplaca sie dac opate takze w onet? Im wiecej dam tych stron tym bedzie to szybciej? Bedzie to miala jakies znaczenie?

Jak pisze zalezy mi tylko na tym aby po wpisaniu "www.imyszka.pl" w google pojawila sie moja strona

To jednorazowa opłata, katalog jest mocny więc warto. Po akceptacji przez adminów robot szybko odwiedzi Twój wpis, odnajdzie link i go doda do indeksu google. Jeśli zależy Ci na tym żeby pojawiać się na nazwę domeny zmień na swojej stronie

ten kod

<title>witaj</title>

na ten

<title>www.imyszka.pl - sklep i serwis komputerowy</title>

Ten element jest tytułem Twojej strony czyli tym na co klikasz po wyszukaniu strony w google.

Jeśli chcesz dodać jeszcze do innych katalogów to

tutaj masz cała listę dobrych katalogów w większości darmowych

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=9512

Dobry zespół jazzowy Warszawa

Świetny zespół jazzowy na bankiet

Witam. Strone robilem w iwebie bo ladnie wychodza i latwo sie robi :/ tagow zadnych nie mozna bylo ustawiac. teraz wojuje z iweb seo tool i dodaje taki

title tag

imyszka.pl, serwis komputerowy Bełchatów, sklep komputerowy Bełchatów

meta tag

sklep i serwis komputerowy Bełchatów, sklep komputerowy Bełchatów, serwis komputerowy Bełchatów, serwis bełchatów, sklep bełchatów, sklep internetowy Bełchatów, sklep internetowy Bełchatów, serwis komputerowy, www.imyszka.pl, sklep komputerowy belchatow, serwis komputerowy belchatow

ten podany wpis przez Ciebie tez wrzucic?

mam jeszcze jedno pytanie czy w tagach wpisywac tak jak mam wpisane cale wyrazenia i spacja, czy lepiej pojedyncze slowa mp:

serwis, sklep, bełchatów, komputerowy, komputery, laptopy? czy lepiej serwis komputerowy bełchatów, sklep komputerowy bełchatów, laptopy bełchatów?

Unikalne opisy w pisach? Tzn w kazdym co innego? Do tej pory zglosilem ok 25 w kazdym to samo (w wiekszosci kopiowalo z tagow)

Pozdrawiam

Na razie Twoja strona nie działa więc ciężko aby google ją zaindeksowało - dodawanie do katalogów przy nie działającej na starcie stronie mija się z celem - zadbaj aby strona była działająca i online

Jeśli chodzi o tagi to bardziej to drugie, gdyż jak podejrzewam chcesz działać na rynku lokalnym a nie walczyć z całą Polską

Opisy unikalne są wskazane, jako title w katalogu też staraj się dodawać różne frazy, np te co wymieniłeś:

serwis komputerowy bełchatów

sklep komputerowy bełchatów

laptopy bełchatów

lub inne ale np nie ciągle www.imyszka.pl czy coś w tym stylu

Witam. Strona nie dzialala bo zawiesil mi ja operator nazwa.pl :/ 6h nie dzialala ale juz dziala i mam nadizeje ze to sie nie powtorzy. Jezeli ktos moze zwerysfikowac to co mam w meta teraz? Jest ok?

I mam pytanie czy dodaje sie jakis ciag znakow do html badz plik na serwer ktory cos tam google mowi? Gdzies cos takiego czytalem i nawet mialem ten plik ale go wywyalilem a nie mam kopii.

Pozdrawaim

Chodzi Ci zapewne o ten do weryfikacji strony w webmaster tools. Nie musisz nic robić, on Ci raczej w niczym nie pomoże. Dodawaj sobie stronę na poczatek do tych katalogów https://www.katalogiseo.info/vip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności