Skocz do zawartości

Podstrona na nieco inny temat niż cały serwis

RedWeb

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się jak to zrobić. Mam stronę na dany temat np. sprzedaż mebli, salony meblowe.

Jedna z podstron tegoż serwisu dotyczy nieco innej tematyki tzn. np sprzedaży franczyzowej tychże mebli.

I chcę dotrzeć poprzez pozycjonowanie z przekazem właśnie do potencjalnego franczyzowca, czyli osoby która chciałaby założyć sklep pod moją marką. Czyli do kogoś, kto jest bardziej biznesmenem, niż konsumentem.

Jak pozycjonować? Tylko podstronę? Zwykle linki daje się do głównej, ale ona niekoniecznie mówi o franczyzie, tylko skierowana jest do klienta docelowego, konsumenta. Może założyć subdomenę tej strony? I tam od zera urządzić informacje na temat franczyzy? Albo osobną domenę wykupić? Tylko tutaj rodzą się znowu dodatkowe koszty.

Co radzicie?

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Dzięki za odpowiedzi.

Jeśli miała by to być subdomena, to cała reszta działań pozycjonujących jak do normalnej domeny?

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności