Skocz do zawartości

narzędzie do dodawanie wpisów do własnych katalogów

muchman13

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, zastanawia mnie czy jest jakieś narzędzie do dodawania wpisów do własnej listy katalogów, moze np ezposredniio do bazy danych?

wlasnej listy tzn wybranych z sieci

czy wlasnych katalogow?

bo przy wlasnych bedacych na tym samym skrypcie i z identycznymi kategoriami wlozyc wpisy prosto do bazy nie byloby specjalnie trudne gdy bazy sa na mysql, odnosnie sqlite sie nie wypowiadam bo nie wiem jak sie moznaby polaczyc z zewnatrz

wlasciwie jedynymi zmiennymi bylby tekst oraz adres, login i haslo do bazy

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

No można zrobić porządnie w mieszarce tak żeby to miało sens gramatyczny i merytoryczny, ale też się trzeba przyłożyć do przygotowania tego, bo dużo ludzi potem dodaje ala: "Piękne są ten domy nabywany przez serwis licytacje, {gdyż|bowiem|aczkolwiek|przecież...." :)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności