Skocz do zawartości

Proste pozycjonowanie strony firmowej

Franchesco

Rekomendowane odpowiedzi

Witam;

Administruje firmową witryną pod adresem www.kapilar.pl . Nie jestem niestety, żadnym poważnym informatykiem, ani webmasterem, po prostu lubię trochę w tym dłubać, ale nie mam żadnego większego przygotowania.

Od szefa dostałem zlecenie lepszego wypozycjonowania strony głownie po słowach: neony i neon. Słowa są niby popularne, ale patrząc na naszą konkurencję, która plasuje się wyżej (na razie mamy około 7-8 lokaty) nie robią niczego szczególnego, a ich witryny są jednak wyżej.

Korzystamy z adwordsa i złożyliśmy zapytanie do kilku firm pozycjonujących, ale koszty jakie proponują są raczej powalające. Nie wierze, że firmy które są wyżej wyrzucają takie pieniądze co miesiąc. Nasza witryna jest dużo bardziej czytelna, ma 100x więcej tekstu, a jednak nie udaje się nam wskoczyć wyżej.

Czy ktoś z forumowiczów może coś podpowiedzieć, oczywiście jeżeli koszt takiej usługi będą rozsądne to gotowi jesteśmy je ponieść...

Pozdrawiam;

Łukasz

Pod aktualności masz 404 error document not found, po za tym może stwórzcie jakieś mini zaplecze blogowe z artykułami na interesujący was i waszych użytkowników temat, no i SEO katalogi.

Programista aplikacji webowych i pozycjoner w Edukey - Szkolenia komputerowe | programowanie w VBA

Polecam dobry i tani hosting w firmie masternet

logo-edukey-twojaeuropa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności