Skocz do zawartości

Wielotematyczny Presell - Devhk.pl - PR=2 (2lata)

dodajfoto.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zapraszam do wpisu w preclu : devhk.pl

Informacje na temat precla:

- Page Rank: = 2 mam nadzieję, że teraz wskoczy 3 ;)

- Umieszczamy wpisy tylko i wyłącznie Unikalne, proszę o nie wrzucanie wpisów z mieszarek.

- Minimalna ilość znaków to 1300 znaków, będzie mniej to system nie przepuści artykułu.

- Maxymalna ilość linków w tekście = 2, oraz proszę nie linkować 2 tych samych anchorów (tym samym adresem) bo będę po prostu 1 link wyrzucał.

- Proszę o nie dodawanie linków w części początkowej.

- Proszę o dodanie jakiegoś zdjęcia do wpisu.

- Proszę nie marnować mojego czasu na moderację, artykułów które są nie unikalne.

- Pamiętaj podlinkować wpis :))

- Zapoznaj się z regulaminem Presell, który jest dostępny na stronie.

- Presell około 2 lata w sieci.

Adres precla : https://devhk.pl

Pamiętaj unikatowe artykuły, co jakiś czas sprawdzam artykuły, i jeśli podczas co kilku miesięcznego przeglądu wpisu, zobacze taki sam w google, lub zmieszany :P to usuwam wpisy, i tylko stracisz na tym.

Pozdrawiam, i czekam na ewentualne opinie i sugestię.

Jeżeli masz problemy pisz: admin(małpa)devhk.pl

Szkoda tylko, że tak dużo linków wychodzących + linki ero.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

• 4 tygodnie później...

Wszystkie link to linki do innych moich stron.

Linki erotyczne na stronie to raczej zbytnio nie przeszkadzają, gorzej jakby adres do strony znajdował się na stronie xxx.

Bynajmniej tak czytałem gdzieś na jakimś blogu.

Mam nadzieję, że teraz po aktualizacji PR będzie 3 lub 4 :D)

Zapraszam.

Co by nie było i tak to jeden z lepszych precli jaki tu został przedstawiony ostatnio. Co do linków do ero, tak był test i nie zaszkodziło ani trochę, to strona jak strona. Powodzenia w prowadzeniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności