Skocz do zawartości

[wykonam] artykuły na każdy temat i objętość

prej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jako, że obecnie nie posiadam żadnych większych zleceń bardzo chętnie podejmę się pisania tekstów. Z forumowiczami PiO współpracuje już od ponad roku, a pisaniem zajmuje się od dwóch lat (dzięki temu posiadam odpowiednie doświadczenie i jeszcze nigdy nie spotkałem się z niezadowoleniem z mojej pracy). Mogę tworzyć teksty tematyczne, zapleczowe i precle - czyli typowy content pod wyszukiwarki oraz jednocześnie o wiele bardziej wartościowe treści przeznaczone dla ludzi (newsy, artykuły, recenzje, posty na forach i tak dalej).

Ze swojej strony oferuję:

- dwuletnie doświadczenie

- terminowość

- wszechstronność: tematyka jak i objętość nie gra roli

- poprawność stylistyczną, językową, ortograficzną oraz jakość dostosowaną do potrzeb klienta

- pisanie tekstów w języku angielskim (zależne od tematyki)

Zależy mi na współpracy długoterminowej, drobniejsze zlecenie też jednak wchodzą w grę ;)

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt mailowy, czy też poprzez PW:

mail: owiekje [małpa] gmail.com

NIE MAM MOZLIWOSCI WYSTAWIENIA F-VAT!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności