Skocz do zawartości

Jak wyrzucić stronę z indexu?

Jimmy_PoP

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zależy mi na usunieciu strony z indexu google. Niestety nie mam do niej dostepu administratora (dluga historia), ale chcialem ją usunąć przez dodawanie do wielu katalogów, żeby google usunęło ją z indexu. Strona jest w internecie od mniej wiecej tygodnia i na razie jest słabo wypozycjonowana.

Czy takie coś jest mozliwe i jak to zrobić najlepiej?

Chodzi ci o zbanowanie strony? Jeśli tak to muszę Cię zmartwić, ponieważ banik otrzymasz jedynie za treść na stronie.

Jeśli nie masz do niej dostępu to jedyne co możesz zrobic, to zafiltrować ją poprzez dodanie ogromnej ilości linków.

Pierd...ąć się w łeb.

Dziękuję za wielce merytoryczną odpowiedz.

Pyciak... Tak, chce ją zbanować ponieważ zawiera błędne/podmienione informacje, a nie mam do niej dostępu jako administrator. Chciałbym w jakiś "mniej legalny" sposób usunąć ją z indexu. Jedyne co mi przyszło do głowy to własnie zeby zbanować ją w ten sposób. Jestem początkującym, więc sie pytam.

Jeżeli nie masz do niej dostępu, znaczy że to nie Twoja strona. Więc o co pytasz kolego? Chcesz zbanować czyjąś stronę i tyle. To nie jest forum o banowaniu i donoszeniu na konkurencji. A moją wcześniejsza uwagę weź sobie do serca - będzie Ci łatwiej w życiu.

Proponuje Ci iść na policję już teraz, bo jeszcze Cię wychwycą i będziesz mieć problemy za działanie na szkodę pożytku publicznego, cz coś takiego. Raz że nie wolno takich rzeczy robić, dwa, że właśnie tak.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Panie i co policja mi zrobi w tej sprawie? Usuną ją mi z indexu? Sprawa będzie sie wlekła i prawdopodobnie zostanie umorzona. Akurat to mi ukradziono stronę i staram sie jakos to odkrecić (strona jest w necie od tygodnia, w zasadzie nie została jeszcze zaindexowana) na serwerze byłego współpracownika.

Zadałem jak najbardziej poważne pytanie i oczekiwałem na jakieś konkretne, merytoryczne rady, a nie mądrości życiowe.

A ty kolego mmarek weź daj sobie na wstrzymanie to będzie ci łątwiej w życiu. Szczerze mówiać byłem wdzięczny jakbyś sie już wiecej nie wypowiadał ze swoimi mądrymi radami w tym temacie i nie siał zamętu.

Tak mi się wydaje, że dzisiaj za dużo pościcie ludziska i dlatego wszyscy tacy agresywni.

Jimmy_PoP poczytaj o black seo, wywnioskuj trochę, a nie licz na to, że ktoś pomoże Ci zbanować inną stronę. To tak jakbyś na forum muratora pytał o to, jak zawalić dach sąsiadowi, który podkradał ci dachówki.

Szczerze mówiać jak widać nie znam sie na tym. Kiedys moj kolega opowiadał mi ze jak pozycjonował swoja strone to na poczatku dodał zbyt duża ilość linków w katalogach i został wywalony z indexu, wiec to było pierwszą rzeczą, która przyszła mi do głowy. Jak ktoś z a jakieś inne sposoby, które pomogą mi w tak beznadziejnej sytuacji to bardzo proszę.

Ok, w takim razie poczytam o black seo i dzięki Pyciak za jedyna merytoryczna odpowiedz w tym temacie :)

Niestety nie mam do niej dostepu administratora (dluga historia)

dostep do strony nie jest potrzebny

wystarczy dostep do domeny :)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności