Skocz do zawartości

Prostak

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Wpisy dodane...

Mała uwaga:

wchodząc na podstronę: https://www.prostak.pl/internet/katalog-stron/wiecej2.html

widzę coś takiego:

Warning: Smarty error: unable to read resource: "/home/prostak/domains/prostak.pl/public_html/themes/biz/404.html" in /home/prostak/domains/prostak.pl/public_html/lib/smarty/Smarty.class.php on line 1088

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hmm.. ustawiłem to co zwykle a pomimo tego nei działa -piszę do suportu niech pomsylą rownież i oni

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Brakuje pliku /home/prostak/domains/prostak.pl/public_html/themes/biz/404.html i tyle.

rpblem jest w czymś innym ... ale pewnie po swiętach dopiero support zareaguje.

edit: to co kiedys wykminiłem niestety nie działa - doprowadzanie wersji DELUXE do używalności jest czasem czasochłonne i w...jące :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Kiedy dodawałem swój wpis, była tylko jedna odpowiadająca kategoria. Teraz dodałeś nowe, więc chciałem "dorzucić" edytując. Logowanie idzie bez problemu, ale nie mogę przyporządkować żadnej nowej kategorii - krzyczy, że "do not have add. category" Ja wiem, że not have i chciałbym właśnie have :D Tak ma być czy to buraczek?

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

pacnij kategorię podstawową - moze mu to dolega ?

"pacłem" i nie pomogło. Ale jak zmieniłem na inną i potem wróciłem do poprzedniej, to już się udało. Dzięki za podpowiedź - cóż robi jednak znajomość skryptu :D

Pozdrawiam świątecznie.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Mam kilka zastrzeżeń do katalogu mianowicie to iż w tagach i kategoriach linki do stron wpisów są "nofollow" oraz nie są na pozycjonowane słowo. Poza tym przydałyby się linki w treści... chociażby 1 byłby zadowalający :D

@mario1973 - jakoś w zgred.pl i linksor.com linki w tagach są "follow" z anchorem na pozycjonowaną frazę i katalogi trzymają się świetnie... poza tym ja na wszystkich moich katalogach mam tak że w kategoriach i tagach są linki do stron wpisów z pozycjonowanym anchorem i katalogi moje mają się też bardzo dobrze... ostatnio nawet zyskały PR :)

katalogi moje mają się też bardzo dobrze... ostatnio nawet zyskały PR :)

a jak z odwiedzinami ? masz chociaż 50 UU dziennie (ale nie dodawarek i innych botów) ? Katalog to nie tylko PR. Dobra forma katalogu to kilka tys UU dziennie.

M

ale tak w ogóle to do Zgreda idealnie pasuje Prostak ....hehehehehe

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Na katalogu zgody mam po 500-600 uu/dzien ,a na katalogu wicherok ok 100 i na skataloguj po 70-80 z tym że wczoraj miałem 120 a dziś już 110... przyznasz że na młode katalogi to nie jest źle?

Dodam tylko że skataloguj.com istnieje od marca, wicherok od 21 stycznia ,a katalog.zgoda.eu od października 2009... i ruch na wszystkich z miesiąca na miesiąc rośnie

w DETALACH:

TITLE (H1) - follow

reszta NF

przy przeglądaniu jest NF po co ? a to musicie sobie porobić takie 3-6 miesięczne testy żeby wiedzieć czy wam się to opłaci czy nie ;)

Linków w treści NIE PRZEWIDUJĘ. Tego konsekwentnie się trzymam od czasu donosicielstwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności