Skocz do zawartości

Wypozycjonowanie nowej strony- nowy wątek

Amatorek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam kilka pytań i zarazem jestem ciekaw, czy pomożecie mi wypozycjonować zupełnie nową stronę. Prowadzę punkty sprzedaży Plus GSM. W sumie 5 lokalizacji w 2 miastach. Miesiąc temu stworzyłem stronę i umieściłem ją na home. Strona jest zindeksowana przez Google. Teraz dodaję ją do wp, onet l.pl, pf, pkt i innych. Jednak w wyszukiwarce moja strona jest dość odległa. Myślę też o dodaniu kilku słów kluczowych o których wcześniej nie pomyślałem. Szukam osoby/firmy, która mi ją dobrze wypozycjonuje. Jestem ciekaw, ile czasu zajmie dotarcie na miejsca 1-3 w googlach ze słowami kluczowymi takimi jak: Plus GSM, telefony komórkowe i jeszcze kilka innych. Interesują mnie też koszty. Mam na to budżet, ale nie jestem chętny do wydawania bezowocnie kasy na prawo i lewo. Dlatego bardzo proszę o Wasze rady i pomoc. Będę wdzięczny za kontakt na forum i PW.

Moja strona ma PR 0. Mam nadzieję, że dlatego że jest nowa a nie że zła. Inne firmy z mojej okolicy mają PR ok 4.

Bardzo proszę nie odsyłajcie mnie linkami do innych wątków. Dużo już się naczytałem, wiem o wiele więcej niż miesiąc temu. Wiem też na pewno, że nie będę miał czasu na samodzielne pozycjonowanie mojej strony. Szukam więc specjalistów...dobrych.

Nie chcę początkowo podawać na forum ani w PW adresu mojej strony ani pozostałych słów kluczowych, gdyż nie znając dobrze specyfiki obawiam się efektu odwrotnego.

Pozdrawiam

Jak chcesz być w czołówce na frazy jakie podałeś to czeka Cię wiele miesięcy pracy i wiele wydanych pieniędzy. Pozatym jak oczekujesz pomocy to raczej powinieneś podać co to za strona i jakie jeszcze frazy Cię interesują. No i napisać w dziale "zlecenia", bo raczej w ten sposób się szuka specjalistów.

Dokładnie.

Ogłoszenie w dziale "Zlecenia".

Oraz wyślij maila o wycenę fraz do co najmniej 7-10 firm, które znajdziesz w wyszukiwarkach pod frazą "pozycjonowanie".Nie polecam tych z top10.

Masz dość ciężkie frazy, więc proponuje uzbroić się w cierpliwość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności