Skocz do zawartości

Prośba o wycenę domeny

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

"tym to możesz wycenić wartość twojego mózgu, a nie domeny " - to się uśmiałem :)

A co do samej wyceny trudno jest to określić, zależy od zapotrzebowania. Ja np. nie myślę o stworzeniu forum komputerowego i domena jest dla mnie bezwartościowa. Ktoś inny może zapłacić 200 zł, a jeszcze inny 500 zł. Możesz zrobić ew. ankietę z pytaniem o cenę i wrzucić ją na di.pl

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Zaproponowałem ci narzędzie które wyświetla przybliżone wartości takie jak ilość unikalnych użytkowników, ilość linków przychodzących, itp.

Narzędzie mogło twoją stronę wycenić na trochę mniej, trochę więcej - to nieistotne, bo tak tak naprawdę to nabywca ma ostatnie zdanie.

Rozumiem twoje rozgoryczenie (1 441,35 PLN).

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności