Skocz do zawartości

Pozycjonowanie w Yahoo

tracer0012

Rekomendowane odpowiedzi

Wracając do tematu Y

Y jest w polsce i caly czas konkuruje z googlem i innymi.

( to ze z mała skutecznością to inna sprawa ;) )

Po co drzeć koty o rozlane Y

;)

Moje sklepy online z sukniami slubnymi, wieczorowymi i sukienkami: Suknie Slubne i Suknie Wieczorowe Zobacz też: Portrety ze zdjęć.

Odezwał się pan jestem na tym forum kilka miesięcy dłużęj :) Skończ swoje utyskiwania chłopcze i odrób lekcje już dziś - nie zostawiaj wszystkiego na ostatnią chwilę...

Bardzo rzeczowa i dojrzała wypowiedź. Wiele o Tobie mówi...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Odezwał się pan jestem na tym forum kilka miesięcy dłużęj ;) Skończ swoje utyskiwania chłopcze i odrób lekcje już dziś - nie zostawiaj wszystkiego na ostatnią chwilę...

Bardzo rzeczowa i dojrzała wypowiedź. Wiele o Tobie mówi...

Cieszę się, że zrozumiałeś swój błąd i stonowałeś trochę... to wiele o Tobie mówi...

Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments

Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments

Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie.

@Dębica - to jest forum dyskusyjne, a nie docinkowe.

Dokładnie też tak uważam. Chyba jednak nie prześledziłeś postów z pierwszej strony na której ten jegomość próbował być nieuprzejmy i pokazał swoją słomę w butach... Ty i Suknie Slubne w zasadzie zakończyliście moim skromnym zdaniem wątek łagodząc spór - to Vexatus znowu wtrącił swoje trzy grosze. Ja tylko nie pozwolę sobie bruździć. Pozdrawiam

Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments

• 3 tygodnie później...

Znalazłem ciekawy artykuł w zasadzie powielający moje powyższe tezy a nawet stosujący te same argumenty co ja

https://www.przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/spozniona-inwazja

Jest to oczywista oczywistość, więc sory, ale nie trzeba być dziennikarzem przeglądu żeby na to wpaść

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności