Skocz do zawartości

Dośc dobry skok stronki

tracer0012

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Pytanie moje jest profilaktyczne. Otóż moja stronkę ktora zrobilem, data rejstracji domeny 17 .III. 2010., czytalem ze fresh bonus od google trwa 2 tygodnie, wiec juz jest po okresie bonusu. Moja strona na słowa kluczowe po niespełna 12 dniach byla juz na pierwszej stronie, a teraz jest na 3 pozycji w słowie kluczowym( z posrud 129 k wynikow ), a inne słowa jest na 1 wszych stronach w google ( kolo 140 k wynikow ). Kataloguje jak mam czas, czasami 5 katalogow dziennie, czasami 5 dni przerwy nic.

Pytam bo zauwazylem taki skok strony na 3 miejsce, a naczytalem sie filtry i t d ... moga bardzo zaszkodzic stronie. Otóż czy strona jest tak wartosciowa że google ja doceniło po tak ktorkim czasie. Czy mam realne obawy zeby dodac filtra ... jak myślicie ???? Nie mam zadnych ukrytych słów kluczowych, ani nic w tym stylu. Mnie moja pozycja w google bardzo cieczy, aczkolwiek tez troszkę niepokoji.

Jak myslicie wszystko ok bedzie ? czy wypozycjonowanie stronki z tych 149 k wynikow to jets nie problem ?

W sumie zjawisko jest normalne ;)

Za jakiś czas strona Ci raczej spadnie w wynikach, ze względu na małą ilość backlinków (bynajmniej większość moich stron tak miała).

Dopalaj stronę tak czy siak ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności