Skocz do zawartości

Unlimited Bandwidth Hosting.

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

Uważam, że zamiast pojęcia transfer bez ograniczenie zdecydowanie bardziej adekwatne jest używanie sformułowania transfer ograniczony przepustowością łącza jakim jest połączony serwer :lol:

To takie moje 3 grosze w tej kwestii... :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

jakakolwiek oferta nolimit - TO BZDURA !

Na haa.pl w bezpłanej ofercie konta: Brak limitu transferu :( Pewno zatrudniają bezrobotnych do noszenia 'transferu' wiaderkami od klienta do serwera.. :hmmm:

Amen.

83597[/snapback]

hehe zeby in to jeszcze smiaglo B)

Co do nieograniczonego to

https://www.hostned.com

Check email deliverability tool Maildog

KRUPEK faktycznie widzę 5000 Gb/month $800 :brawa:

Pomimo, że sam mieszćżę się z limitami w 10GB - rozumiem potrzebę takiego konta. Ot "zwykły" dwonload B).

To, że w Polsce łacze 32MBit jest abstrakcją nie oznacza, że na świecie tak nie ma.

Owszem pewnie przy ruchu 10TiB bedą inne problemy ... przede wszystkim przepustowości łącz po drodze i niewygodne "piki" transferu.

Inna sprawa, że jeżeli na tym ma chodzić serwis wtedy to już ABSOLUTNA ABSTRAKCJA - ponieważ Kod musiałby by wypluwać w szczycie 12 MB (nie magabitów) na sekundę czyli np.: PHP+Mysql by się ugotowało.

Zagramanicą takiego dedyka/łącze można dostać w przystępnej cenie ~1k PLN/miesiąc.

Jeżeli wyrobie się finansowo i czasowo to w najbliższym czasie zobaczycie.

Moje pytanie brzmiało czy możecie coś polecić lub odradzić... a uzyskałem odpowiedzi typu naucz się liczyć ;-)

pozdr0

oKrupieństwo

potęga umysłu

Cóż - każda moja wypowiedź (począwszy od pierwszej) miała na celu odradzenie ci tego typu ofert. Ty ripostowałeś, więc i ja przytaczałem moje argumenty przeciw. Jeżeli nie odpowiada Ci taka dyskusja, to przepraszam, że ją wywołałem, ale jak widzisz i tak nie było chętnych do polecania takiego czy odradzania innego hostingu - myślę, że niewiele osób coś takiego ma.

A Twoje pytanie nie sugerowało, że zamierzasz wydac na ten hosting 1600$ miesięcznie. Bardziej skojarzyło mi się właśnie z ofertami firemek które powstają i dają "nielimitowany" hosting, złapią paru klientów i znikają (lub wypowiadają umowy), bo nie mają możliwości dotrzymać warunków.

Jeżeli jednak zamierzasz tyle wydać - zwracam honor - polecam takie usługi - za tą cenę są jak najbardziej realne :)

krupek

Ja mogę polecić Defender Hosting.

Nie przejmuj się, że ta strona tak wygląda. Należy wysłać email z zapytaniem pod adres który jest na tej stronie.

To jest firma, która ma równiż Powervps.com, a serwerów dedykowanych narazie nie chcą sprzedawać masowo ale sprzedają.

Obsługa klienta jest świetna. Datacenter to Equinix, tam gdzie google, yahoo, itp. trzymają swoje serwery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności