Skocz do zawartości

dopalanie i linkowanie linku innymi anchorami niż anchor linka we wpisie

pavlus007

Rekomendowane odpowiedzi

Nie da się odpowiedzieć na pytanie ile - na pewno coś tam wzmocni stronę, która linkuje do S więc automatycznie link do S powinien się wzmocnić, anchory A1 i A2 są powiązane, czy całkiem różne? Najlepiej jednak raczej działa ta sama forma anchora.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

ok, sorry, myślałem że tyle starczy. Nie chcę podawać dokładnych fraz ale mniejwięcej wyglądają tak:

A1: 13literowy_wyraz za 5literci

A2: 13literowy_wyraz po 5literć

(2 słowo jest takie samo, tyle że inaczej sformułowane)

rozumiem, że jeśli anchorem A1 linkuję stronę z linkiem A2, to na stronę pozycjonowaną przechodzi część mocy A1?

tak, ale nie bezpośrednio

co do anchorów, to Googiel sobie radzi z odmianami, a nawet synonimami, ale zawsze skuteczniejszy jest dokładny anchor, aczkolwiek odmieniony dodaje "naturalności" linkowaniu :)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

• 2 miesiące temu...

A ja mam pytanko, robiliście na pewno testy.. jaką frazą najlepiej dopalać wpisy w katalogach w takim przypadku:

Anchor wpisu w katalogach: przychodnia weterynaryjna warszawa

Anchor linków dopalających (stałe): ? ? ? Może być: weterynaria warszawa czy będzie za słaby?

Oczywiście anchory nie są zawsze te same no ale chodzi głównie o ten podany wyżej. Jest jakiś kompromis między identycznym anchorem a czymś innym, naturalnym ale co kopnie wpisy równie mocno?

co do anchorów, to Googiel sobie radzi z odmianami, a nawet synonimami,

dokladnie

wpisujac 'koszulki duke nukem' wyskakuja anglojezyczne strone duke nukem t-shirt

https://www.google.pl/search?rls=pl&q=koszulki+duke+nukem

niedlugo i synonimy beda traktowane jako duplicate :D

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności