Skocz do zawartości

[Startup] WebPozycja.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Jehowy: Wyobraź sobie sytuacje - ktoś proponuje Ci coś za darmo - stwierdzasz, że wypróbujesz produkt, po zarejestrowaniu się okazuje się, że nie jest on do końca darmowy i w obiecanym free pakiecie wymaga jakieś płatnośći - w tym momenci szkoda by mi było paru groszy na zakup wersji płatnej jeżeli gdzieś firma podaje nieprawidłowe informacje - to źle o niej świadczy. Teraz mnie rozumiesz :-)

Ale jak się okazuje, ja się pomyliłem, źle odczytałem informacje - po prostu tak była skonstruowana, że poczułem się w ten sposób, że ktoś wyciąga mi $$ ale już się sprawa wyjaśniła - faktycznie jest za darmo to co miało być za darmo. Ja się pomyliłem i potrafie się do tego przyznać.

Musze być bardziej czujny next time albo tak szybko nie wyciągać wniosków :)

Jeżeli podczas dalszego korzystania będę zadowolony - kto wie jak będzie potrzeba może i wrzucę pare $$.

PS. słowo naciąć wcale nie musi się od razu odnosić się do pieniędzy, raczej oznaka niezadowolenia, zawodu.

Duże zmiany...

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba programiście się omsknął palec, bo z grudnia 2011 webpozycja przeskoczyła do wyświetlania wyników za grudzień 2012...

Ty też terefere!

Szkolenia językowe dla firm

Teraz już dobrze :) , póki co przejrzystość przekonała mnie do zakupu premium na 1 miesiąc (płatność sms). Zobaczymy czy warto będzie przedłużać ;)

Stargard Firmy Stargard Szczeciński Legendy Stargard Straszliwe historie z regionu

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Rozumiem, że to już się robi swego rodzaju tradycją, iż 1. dnia każdego miesiąca przenosi do tyłu o rok? Jeżeli nie możecie poprawić tego błędu, to chciaż wymyślcie szybki sposób zmiany daty, zamiast klikania w te strzałki :D

Ty też terefere!

Szkolenia językowe dla firm

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Witajcie,

Jest nam niezmiernie miło poinformować, iż całkowicie odmieniliśmy serwis https://www.WebPozycja.pl

Zobaczcie co nowego dla Was przygotowaliśmy :-)

pozdrawiamy,

zespół WebPozycja.pl

logo_webpozycja.pl__black2.thumb.jpg.796363a0ce297966f73a6265ca52c6ea.jpg

System do Sprawdzania Pozycji Twojej strony www w Google oraz badania konkurencji

(koszt sprawdzania pozycji w Google dla 210 fraz: 24,34 zł/m-c)

Szkoda tylko że zmiany poszły w złym kierunku, bardzo ceniłem webpozycje za czytelność.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności