Skocz do zawartości

[Startup] WebPozycja.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zgodnie z prośbami o uruchomienie tańszego konta niż Agencja, ale mającego m.in. "wybór, które wyniki mają być brane pod uwagę podczas liczenia pozycji (organiczne lub z miejscami)", uruchomiliśmy nowe Konto "VIP" - ma ono wszystkie funkcjonalności konta Premium oraz kilka innych. Zapraszamy po szczegóły: https://webpozycja.pl/info.html

logo_webpozycja.pl__black2.thumb.jpg.796363a0ce297966f73a6265ca52c6ea.jpg

System do Sprawdzania Pozycji Twojej strony www w Google oraz badania konkurencji

(koszt sprawdzania pozycji w Google dla 210 fraz: 24,34 zł/m-c)

A taką informację otrzymałem dzisiaj na swoim koncie:)

Z uwagi na duże nakłady pracy nad naszym serwisem, jesteśmy zmuszeni wprowadzić ograniczenia. Jeżeli masz KONTO DARMOWE od ostatnich 30 dni:

- masz ponad 30 domen - część z nich będzie losowo usunięta

- masz domeny z ponad 100 frazami - wszystkie frazy z takich domen będą usunięte

Jeżeli nadal chcesz mieć darmowe konto, a przekraczasz limity zalecamy uporządkować dane. Planowana data wprowadzenia ograniczeń: 15.10.2012. (są też małe zmiany w kontach płatnych)

Będąc liderem na rynku (nie tylko dlatego, że mamy największe możliwości, ale też z powodu niskich stawek), cały czas ulepszamy nasz system, przez ostatnie miesiące wprowadziliśmy bardzo dużo zmian i zgodnie z prośbami o uruchomienie tańszego konta niż Agencja, ale mającego m.in. "Wybór, które wyniki mają być brane pod uwagę podczas liczenia pozycji (organiczne lub z miejscami)", uruchomiliśmy nowe Konto "Vip" - ma ono wszystkie funkcjonalności konta Premium oraz kilka innych (czytaj więcej).

Mimo stosunkowo niskich stawek dodatkowo przygotowaliśmy atrakcyjną niespodziankę!

Oto kod rabatowy, uprawniający do 10% zniżki na zakup konta PREMIUM lub VIP!!! w serwisie webpozycja.pl10G9YH98GJKP021012 (ważny do 31.10.2012)

Pozdrawiamy i życzymy wielu sukcesów

Zespół Webpozycja.pl

• 2 miesiące temu...

Robili jakieś usprawnienia, ale informowali o tym wcześniej oraz na bieżąco:)

Temu się pytam bo rano grało, potem fajny wystrój świąteczny a potem że hasło nie to ;)

moje zresztą pierwsze narzędzie do śledzenia pozycji ;) Ps. nie darmowe by nie było :)

Dobranoc :)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

• 3 miesiące temu...

To już 3 LATA działania Webpozycja.pl – profesjonalnego systemu do monitorowania pozycji i zarządzania klientami. W systemie pojawiła się właśnie MILIONOWA FRAZA. Jest więc okazja do świętowania i podsumowania dotychczasowej działalności.

Kwiecień 2010 roku to początek systemu webpozycja.pl. Od tego czasu dołączyło do nas prawie 9 000 UŻYTKOWNIKÓW, którzy dodali ponad 50 000 DOMEN oraz ponad 1 000 000 FRAZ.

W tym czasie pobraliśmy w sumie około 200 000 000 WYNIKÓW WYSZUKIWANIA!

Ostatnie 3 lata to okres dynamicznego rozwoju systemu. Kierując się zebranym doświadczeniem oraz sugestiami naszych użytkowników wprowadziliśmy i ulepszyliśmy wiele funkcjonalności,

wszystko po to, by webpozycja.pl stała się Waszym ulubionym systemem do monitorowania pozycji.

Nasze zaangażowanie oraz wysoka jakość systemu webpozycja.pl czyni nas najlepszym partnerem do współpracy w zakresie monitorowania pozycji i zarządzania klientami.

Dziękujemy wszystkim, którzy obdarzyli nas zaufaniem i przyłączyli się do systemu WebPozycja.pl

Mimo najkorzystniejszych stawek dodatkowo oferujemy kod rabatowy uprawniający do 3% zniżki na konto Premium lub VIP 3LATKA042013 (ważny do końca kwietnia 2013 roku).

logo_webpozycja.pl__black2.thumb.jpg.796363a0ce297966f73a6265ca52c6ea.jpg

System do Sprawdzania Pozycji Twojej strony www w Google oraz badania konkurencji

(koszt sprawdzania pozycji w Google dla 210 fraz: 24,34 zł/m-c)

• 1 miesiąc temu...

Wczoraj mieli jakieś problem (2 w tym miesiącu), i częśc fraz nie była sprawdzana. Ale skoro w droższych abonamentach, można odświeżyć ręcznie, to admin nie mógł tego zrobić ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Na stronie znajduje się taka informacja:

" W wyniku zmian w wyszukiwarce Google, część fraz nie będzie sprawdzona, bądź będzie pozycja tylko z Top10. Za utrudnienia przepraszamy. "

I teraz pytanie, czy jest to chwilowe, czy na stałe ? Trochę nie precyzyjna ta informacja.

• 8 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...

Mam konto premium u was, nie wiem dla czego nie mogę edytować danej frazy. Myślę że to jest trochę kuriozalna sytuacja, bo usuwając daną frazę oraz wrzucenie jej z powrotem usuwa całą historie frazy. Mało tego za kolorki liczycie podwójnie wyszukiwanie, nie sądzicie że to trochę jest dziecinne. Jestem rozczarowany jak na razie wami rozumiem zarobić trzeba, ale na takich detalach zarabiacie że to dla mnie nie jest w porządku. Nie wiem czemu ale wyniki wyszukiwania nie zawsze odzwierciedlają pozycję, tutaj mogę się mylić w porządku. Kolejny problem u was ale to nie jest dla mnie problem. Jest ustalona godzina 16 na wyniki wyszukiwań fraz, raz są wyniki o 17 a raz o 18. Ok rozumiem to też nie jest problem, ale z tymi kolorkami grubo przesadziliście. A na koniec brakuje wam jeszcze dołożenie premium sms, do formularza kontaktowego.

Niestety ale będę szukał innej alternatywy :)

.

Korzystam od pewnego czasu i mogę polecić każdemu :) w wersji darmowej starczy dla kogoś kto pozycjonuje tylko swoje strony

Zapraszam na mojego bloga o tematyce seo i nie tylko, zapraszam na: https://toplinkx.pl/blog/ i https://www.facebook.com/toplinkx :nauka:

upvc fitters

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności