Skocz do zawartości

[Startup] WebPozycja.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Mam konto premium u was, nie wiem dla czego nie mogę edytować danej frazy. Myślę że to jest trochę kuriozalna sytuacja, bo usuwając daną frazę oraz wrzucenie jej z powrotem usuwa całą historie frazy. Mało tego za kolorki liczycie podwójnie wyszukiwanie, nie sądzicie że to trochę jest dziecinne. Jestem rozczarowany jak na razie wami rozumiem zarobić trzeba, ale na takich detalach zarabiacie że to dla mnie nie jest w porządku. Nie wiem czemu ale wyniki wyszukiwania nie zawsze odzwierciedlają pozycję, tutaj mogę się mylić w porządku. Kolejny problem u was ale to nie jest dla mnie problem. Jest ustalona godzina 16 na wyniki wyszukiwań fraz, raz są wyniki o 17 a raz o 18. Ok rozumiem to też nie jest problem, ale z tymi kolorkami grubo przesadziliście. A na koniec brakuje wam jeszcze dołożenie premium sms, do formularza kontaktowego.

Niestety ale będę szukał innej alternatywy :)

"nie mogę edytować danej frazy"

Niemożna edytować frazy ponieważ po edycji będą inne wyniki z Google, dla nowej frazy historia nie miała by sensu.

"kolorki"

nie są liczone wyszukiwania za kolorki, tylko za możliwość jednoczesnego wglądu na pozycje w pierwszej podstronie w Google i w Top100 (kolorowe boxy to pierwsza podstrona w Google, gdy box jest szary oznacza to że brak na pierwszej podstronie, ale jest w Top100)

"Nie wiem czemu ale wyniki wyszukiwania nie zawsze odzwierciedlają pozycję, tutaj mogę się mylić w porządku."

system webpozycja.pl daje dowód na to, że pozycja jest prawidłowa (klik na pozycję)

"Jest ustalona godzina 16 na wyniki wyszukiwań fraz, raz są wyniki o 17 a raz o 18"

dla konta Premium jest to godzina 16 (Vip 9:00, Agencja 7:00) ale są to godziny orientacyjne najczęściej +-30 minut

jeżeli są jakieś nieścisłości proszę do nas pisać

pozdrawiam serdecznie

logo_webpozycja.pl__black2.thumb.jpg.796363a0ce297966f73a6265ca52c6ea.jpg

System do Sprawdzania Pozycji Twojej strony www w Google oraz badania konkurencji

(koszt sprawdzania pozycji w Google dla 210 fraz: 24,34 zł/m-c)

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Zapraszamy do pisania sugestii odnośnie zmiany lub dodania nowej funkcjonalności w systemie Webpozycja.pl

Wszelkie propozycje proszę wysyłać za pomocą formularza: https://webpozycja.pl/kontakt.html

UWAGA, do końca LISTOPADA 2015 roku - rozdajemy KODY RABATOWE :) ! ! !

wystarczy, że o niego poprosisz powołując się na forum.optymalizacja.com

okazja dotyczy każdego użytkownika, który będzie wykonywał swoją pierwszą płatność w systemie

W celu odebrania kodu, napisz do nas za pomocą formularza dostępnego na stronie: https://webpozycja.pl/kontakt.html

System do Sprawdzania Pozycji Twojej strony www w Google oraz badania konkurencji

• 4 lata później...

Minęło 10 LAT odkąd system WebPozycja.pl rozpoczął codzienne Monitorowanie Pozycji Stron WWW w wyszukiwarce Google! :)

10 lat to sporo czasu. W temacie monitorowania zmieniło się wiele. Dla nas ostatnie lata to przede wszystkim walka o to, by nasi wyjątkowi Klienci otrzymywali STABILNE NARZĘDZIE, które pozwoli im wspinać się na wyżyny rynku w Polsce i na świecie.

W ciągu ostatniej dekady system WebPozycja.pl wspomógł dziesiątki tysięcy Klientów. Od pojedynczych użytkowników, którzy okazyjnie zajmują się pozycjonowaniem, poprzez firmy pozycjonujące, aż do największych Agencji SEO w Polsce!

Przez te 10 lat system sprawdził pozycje ponad 50 MILIARDÓW RAZY, dla ponad 20 MILIONÓW domen! Udało nam się również - ku, mamy nadzieję, radości naszych Klientów - utrzymać BARDZO KORZYSTNE STAWKI, które nadal obowiązują! :)

Standardowe stawki (brutto) w systemie to:

- Premium+ 110: 22zł (wybierając ofertę na rok: 18.61zł)

- Premium+ 220: 29zł  (wybierając ofertę na rok: 24.34zł)

- Premium+ 550: 67zł  (wybierając ofertę na rok: 56.31zł)

- Vip+ 1100: 107zł  (wybierając ofertę na rok: 89.92zł)

- Agencja+ 2200: 187zł  (wybierając ofertę na rok: 155.49zł)

Jeśli potrzebujesz unikalnego konta np. z wszystkimi możliwościami, ale z mniejszą liczbą wyszukiwań lub jest coś jest niejasne - nasza ekipa już czeka na Twój kontakt :) 

Dodatkowo "NA START" OBNIŻAMY stawki o kolejne 30% na wszystkie konta!!! (oferta dla nowych klientów, gwarantowana do końca czerwca 2020 roku - dotyczy okresu 30 i 90 dni - powołaj się na ten wpis na PIO!)

Serdecznie zapraszamy do pisania na biuro@webpozycja.pl (lub tel.: 500 800 842), a pomożemy odpowiednio skonfigurować konto.

Pozdrowienia od ekipy systemu WebPozycja.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności