Skocz do zawartości

[Startup] WebPozycja.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Jak pisał właściciel w sprawie błędów mamy kierować się do działu "kontakt" na stronie. Tak też zrobiłem, ku mojemu zaskoczeniu przy wypełnianiu formularza kontaktowego dowiedziałem się że 2+2 nie jest równe 4, więc pytam się - ile?

Problem jaki chciałem zgłosić to błędne zliczanie pozycji.

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

raczej na wiele bym nie liczył, od startu systemu nie wiele się zmieniło, poza kilkomoa rzekomymi zmianami serwerów na bardziej wydajne.

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

U mnie w ogóle jakoś dziwnie zlicza. Nie wiem z czego te dane są. W Chromie i Safari mam wyższe pozycje. W Firefoxie niższe ale i tak nie takie jak podają. Mimo to spadki i wzrosty są liczone proporcjonalnie - tzn. jesli spada to naprawdę spada mniej więcej o tyle ile tam pokazuje.

@deha21 twoje różnice wynikaja prawdopodobnie z jednej z trzech rzeczy

1. jestes zalogowany na jakims koncie google

2. nie jestes zalogowany, ale google personalizuje twoje wyniki prawdopodobnie po cookiesach wiec wyczysc cache przeglądarki i sprawdż pozycje.

3. łączysz się do różnych dc,

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

• 3 tygodnie później...

Zauważam duże rozbieżności również. Niestety - bo fajnie to wyglądało.

W porównaniu do web-tools, free monitor for google i ręczne sprawdzanie - przynajmniej o kilka pozycji w dół zaniża.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

zgłaszałem im problem różnic, odpisali ze się temu przyjrzą, sam już zaczynałem popadać wp aranoje bo kilkoma narzedziami sprawdzającymi pozycje miałem własnie wyniki zaniżone, a jak sprawdzałem sam recznie, na kilku systemach i przeglądarkach, niezalogowany i z wyczyszczonym cache to wyniki były w miare takie jak powinne, i sam juz nie wiem czy tylko mi na pocieszenie google seruje lepsze wyniki :)

• 3 miesiące temu...

Pozwolę sobie odkopać temat. Czy ktoś z Was dalej korzysta z webpozycja.pl? Jak się sprawuje?

Przyznam, że jakoś wcześniej narzędzie nie rzuciło mi się w oczy i dopiero teraz się zarejestrowałem.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności