Skocz do zawartości

[Startup] WebPozycja.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Witam, otóż w webpozycja jestem zarejestrowany od kilku dni.

Niestety wielkim minusem który mnie z początku przeraził to są nieprawdziwe dane dotyczące fraz pozycjonowanych przeze mnie. Czasem pokazuje nawet o 10 pozycji niżej niż powinno.

Co do tego narzędzia mam nadzieję że w przyszłości zostanie dostosowane do oczekiwań jego użytkowników.

Także mam nadzieję że będzie można zakupić to narzędzie za pewną niedużą sumę pieniędzy, gdyż jak każdy obawia się trochę o tworzenie bazy danych swoich klientów.

Jak zakupy dla zwierzęcia egzotycznego, to polecam serdecznie sklep terrarystyczny ?

• 4 tygodnie później...

Może rozbijcie jakoś poszczególne grupy słów kluczowych na podstrony (żeby można było poszczególną grupę od razu na podstronie sobie otworzyć + paginacja z możliwością wybrania ile wyników na stronie) bo niestety w obecnej formie jak się doda dużo słów kluczowych, dużo grup, to strona z listą zamula, zacina się , wywala przeglądarki.. etc.

...

• 1 miesiąc temu...

Testuję webpozycję, ale raczej nie przesiądę się na to narzędzie, dopóki nie wyeliminowany zostanie problem z zaniżaniem pozycji w przypadku wyświetlania się starych wyników z google maps, które są mylnie zliczane jako wyniki organiczne. Do tego od kilku tygodni jest problem z formatowaniem wyników. Po wejściu na listę fraz dla dowolnej domeny, wyniki rozjeżdzają się w pionie, co powoduje utrudnioną czytelność.

02-468x90.gif

• 2 tygodnie później...

Niestety ale system działa źle. Wczoraj około godziny 20 moja strona awansowała o kilkanaście miejsc. Dzisiaj rano sprawdziłem pozycję ręcznie i nie spadła jest dalej na tej samej pozycji natomiast webpozycja pokazuje jakby w ogóle nie awansowała. Już mi się zdarzyło to parę razy dlatego piszę.

Strony WWW Rzeszów - Serwisy, sklepy internetowe, grafika i wiele innych zapraszam :)

Poradnik tworzenia stron internetowych - czytać i komentować :)

Projektowanie ogrodów Kraków

No nie teraz to już totalna porażka. System pokazuje mi że jestem w top10 na 2 frazy natomiast tak naprawdę jestem poza pierwszą 30 ... O co chodzi ? Czy autor potrafi to jakoś wyjaśnić ?

Strony WWW Rzeszów - Serwisy, sklepy internetowe, grafika i wiele innych zapraszam :)

Poradnik tworzenia stron internetowych - czytać i komentować :)

Projektowanie ogrodów Kraków

Co oznacza : do zapłaty ?????

z tego co widać historia danych dłuższa niż 30 dni będzie płatna. Ktoś sugeruje opcję 'export do PDF' więc nie spodziewałbym się tej opcji darmowej... przynajmniej dla wszystkich danych.

archeologu, ustawiasz sobie widełki cenowe za poszczególne pozycje i masz podsumowanie ile klient ma zapłacić w danym miesiącu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności