Skocz do zawartości

[Startup] WebPozycja.pl

Rekomendowane odpowiedzi

"Posiadamy 0 dni archiwum wyników wyszukiwania w Google dla tej frazy.

Płatności obsługuje serwis www.dotpay.pl. Regulamin płatności"

Przy dodawaniu niektórych fraz wyskakuje taki komunikat oraz szary prostokąt z klepsydrą. Wie ktoś co to oznacza? Nie odnosi się to do sprawdzania historii pozycji - opcji płatnej.

Projekt umarł? Szkoda. Dobrze się zapowiadał.

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...

maci ostatnio duze wahania w pozycjach na webpozycja.pl ?

u mnie ze skuteczności 100% zeszło dzisiaj na 44% - co dziwne serpy nie odzwierciedlają pozycji w webpozycja, w serpach nie mam zadnych zawirowań, natomiast w webpozycja kazdy site latajak oszalały.

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

• 1 miesiąc temu...

Witamy,

W ostatnim czasie nadeszło wiele nowych opcji :-) Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami: https://webpozycja.pl/tour.html

logo_webpozycja.pl__black2.thumb.jpg.796363a0ce297966f73a6265ca52c6ea.jpg

System do Sprawdzania Pozycji Twojej strony www w Google oraz badania konkurencji

(koszt sprawdzania pozycji w Google dla 210 fraz: 24,34 zł/m-c)

Witamy,

W ostatnim czasie nadeszło wiele nowych opcji :-) Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami: https://webpozycja.pl/tour.html

troche się na was naciąłem. Mówicie, że sprawdzanie fraz jest darmowe - taa nie ma nic za darmo i faktycznie nie ma. Moje frazy, które wpisały były oznaczone ikonką "DOSTĘP PŁATNY" w takim razie podziękuje i już nigdy więcej nie zajrze - jeżeli coś reklamujecie, że jest darmowe to niech tak będzie faktycznie. Duży minus.

Duże zmiany...

Krokiet, z tego co się orientuję to system ma możliwość sprawdzenia pozycji w przeszłości (zanim zacząłeś śledzić swoją stronę, a dane hasło akurat jest w systemie monitorowane przez innego użytkownika), i taka opcja wtedy jest płatna. Natomiast monitorowanie fraz jest darmowe.

Jeżeli faktycznie tak jest - to sprawdzę to. Ale pierwsza myśl - wyjmuj $$ z portfela to pokażemy Ci statystykę dla tej frazy.. zobacze za kilka dni czy coś się z frazą ruszy jak zacznie coś pokazywać to faktycznie będzie spoko:-)

Duże zmiany...

Jeżeli faktycznie tak jest - to sprawdzę to. Ale pierwsza myśl - wyjmuj $$ z portfela to pokażemy Ci statystykę dla tej frazy.. zobacze za kilka dni czy coś się z frazą ruszy jak zacznie coś pokazywać to faktycznie będzie spoko:-)

Dokładnie tak jest, jak napisał Gentero. Sugerujemy najpierw coś dokładnie sprawdzić, a potem wydawać opinię.

logo_webpozycja.pl__black2.thumb.jpg.796363a0ce297966f73a6265ca52c6ea.jpg

System do Sprawdzania Pozycji Twojej strony www w Google oraz badania konkurencji

(koszt sprawdzania pozycji w Google dla 210 fraz: 24,34 zł/m-c)

@Krokiet, jezeli szkoda Ci paru groszy na tego typu narzedzia to nie wroze sukcesów w seo

A tekst typu

troche się na was naciąłem

w odniesieniu do darmowego narzedzia kojarzy mi się z pasożytem który zżarł pół jabłka i narzeka ze mało słodkie

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności