Skocz do zawartości

www.WebPozycja.pl

webpozycja.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszamy do odwiedzin www.WebPozycja.pl - System Monitorowania Pozycjonowania

System pokazuje pozycję serwisu dla danych fraz w wyszukiwarkach i na jej podstawie oblicza miesięczny koszt pozycjonowania według zadanych parametrów.

Dlaczego warto odwiedzić serwis już teraz?

1. Całkowicie darmowy. Dla pozycjonerów i ich klientów.

2. Bez ograniczeń. Monitorowanie dowolnej liczby domen i fraz.

3. Przyjazny i intuicyjny.

Z miłą chęcią wysłuchamy wszelkich Waszych opinii na temat w/w narzędzia. Komentarze oraz propozycje możecie załączać do Suggestera na stronie lub poprzez pocztę elektroniczną.

logo_webpozycja.pl__black2.thumb.jpg.796363a0ce297966f73a6265ca52c6ea.jpg

System do Sprawdzania Pozycji Twojej strony www w Google oraz badania konkurencji

(koszt sprawdzania pozycji w Google dla 210 fraz: 24,34 zł/m-c)

narazie bez rejestracji:

- wyglad bardzo mi sie podoba, jest profesjonalny (przynajmniej jak na moje oko)

- macie taka moc przerobową? jak sie zarejestruje paru wiekszych graczy z samego PiO to za chwile bedziecie monitorowac tyle fraz, ze ho ho ;)

- brakuje w sumie dema, czy też szerszego działu chociazby ze screenami i opisem mozliwosci (ja wiem czego sie spodziewac, ale nie kazdy to wie)

to narazie tyle:)

powodzenia

Ps. narazie pol godziny czekam na link aktywacyjny:P na skrzynke o2 ;)

Bardzo fajny tool, bardzo ładnie i czysto graficznie, sprawie i szybko działa, pytanie jest następujące? Ile to będzie kosztowało i dlaczego tak drogo?;) oraz kolejne czy będzie w przyszłości możliwość monitorowania fraz na innych googlach niż pl?

Wszystko ładne, przejrzyste i intuicyjne. Jak dla mnie rewelacyjne narzędzie. Tylko jedna rzecz jest trochę męcząca, mianowicie frazy które są ucięte już w zasadzie w pierwszym dłuższym słowie. Muszę najeżdżać na rekord żeby wyświetlić całość. Poza tym dla mnie super.

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

a gdzie jest haczyk ? tak po prostu za darmo i dla wszystkich ??

na maila aktywującego czekam już 20 minut i nic :/

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

a gdzie jest haczyk ? tak po prostu za darmo i dla wszystkich ??

Być może to najlepsza droga do tego aby zbudować sobie idealną bazę swoich przyszłych klientów? Podajecie przecież domeny itd. itd. - wszystko jak na dłoni. To idealny znak, że właściciel domeny zainteresowany jest SEO. Hmm... Chyba że ktos ma na tyle dobre serce, ze chce pomóc konkurencji... Oby ;-)

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

za 12tego nei sprawdziło mi pozycji

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności