Skocz do zawartości

Kilka nowych seokatalogów ;-)

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

Neon Ty się lepiej przyznaj ile płacisz tym chińczykom za moderacje bo przy takich ilościach to już i duszki nie wyrabiają

Power te katalogi mają to "coś" w sobie, i tylko niektórzy potrafią to dostrzec... i dobrze

Po dodaniu strony do wszystkich katów Neona, jak 15 trafi do indeksu to jest wielki sukces. Większość z wpisów nie łapie nawet PR0. Gdzie jest to "coś"?

Ja tam nie wiem co złego macie do zarzucenia Neonowi. Ja tam zawsze chętnie się dodaję do jego katalogów. I tak jest też tym razem :) Dostał po 5 wpisów do tych 5 katów. Czekam zatem na akceptację co by podlinkować wpisy :)

Neon przynajmniej dba o swoje katy. EOT :)

multikonto, recydywa

Po dodaniu strony do wszystkich katów Neona, jak 15 trafi do indeksu to jest wielki sukces. Większość z wpisów nie łapie nawet PR0. Gdzie jest to "coś"?

Oczywiście każdy opis jest unikalny lub przynajmniej z gęstym użyciem synonimów ? :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Neon Ty się lepiej przyznaj ile płacisz tym chińczykom za moderacje

Szanuję moich moderatorów. A ile ich jest - wystarczająco... ;)

A druga sprawa to taka: co mi zrobi grafik oraz programista to mam, a ja nie znam się :)

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

MikołajZ. a świstak siedzi i zawija...

Nie podlinkujesz, nie popingujesz , nie odczujesz - proste :) a Ty byś chciał dodać, olać i żeby cała reszta się sama robiła. jakby tak było to byśmy mieli jeszcze więcej "wspaniałych" firm pozycjonerskich

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności