Skocz do zawartości

strona raz jest w google raz jej nie ma ?

maxii

Rekomendowane odpowiedzi

Witam pozycjonuje sklep https://www.suplementy24h.pl/ i mam taki problem utrzymywałem się na 3 miejscu w google pod słowo calivita ostatnio dzieje się coś dziwnego raz jest na tym 3 miejscu a raz jej nie ma w pierwszym 1000 stron pod słowo calivita, a konkretnie parę dni temu 1 dzień nie było jej w cale a potem była w google, wczoraj rano jej nie było, po 15tej znowu była, dziś jej od rana nie ma nie wiem co jest nie tak z moją stronką ??

Najlepsze Suplementy CaliVita International

normalka ... obecnie mam tak na wielu swoich serwisach. ale wytłumaczenie tego klientowi jest udręką :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Google Dance. Co zabawne, mając metodę na odpytanie google bez cachowania, cookiesowania itp można się przekonać, że co zapytanei to inne wyniki. Zależnie z którym data center aktualnie się połączymy.

Sprawdźcie narzędzie mojego autorstwa:

https://citystudio.no-ip.info/Ajax/check2/google.php

Otwórzcie w kilku tabach jednocześnie i zobaczcie jak różne są wyniki.

Tak czy owak takie skoki są skutkiem dodawania linków - na dodatek, jeśli skacze top10 - top50 np, to wyraźnie google zauważyło jakieś zmiany np w ilości linków, i teraz jeśli zmiany są tymczasowe (czyli walnęliśmy 100 katalogów na raz), to może się okazać że w efekcie spadamy na dół. Jeśli jednak tentendja (a raczej przyczyna zmiany) się utrzyma, to kończymy na wyższej pozycji. Takie moje spostrzeżenia, być może nie do końca słuszne.

Fotografia Ślubna - Światłem Malowane - profesjonalna fotografia slubna.

U mnie tak strasznie nie ma, ale spadek z 2 na 5 miejsce strasznie odbił się na ruchu na 3 str. Z 10.000 uu dziennie spadł do 2000. No i na 20 str. wyzerowano PR, między innymi na www.techmania.pl - za co? Myślałem, że może ktoś napisał do google, ale chyba nie. Miejmy nadzieję, ze to jest przejściowe.

Twoja strona istnieje:

- lata

- miesiące

- tygodnie ?

To żadne GD.

Obecnie wyniki zmieniają się dość często (zmiany są widoczne kilka razy dziennie).

Prawdopodobnie testy wielkiego Brata :fool:

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Witam ponownie stronka nadal strasznie skacze ale teraz skacze w top 10 od 3 do 10 miejsca 2 pierwsze miejsca bez zmian a reszta skaczą robi się takie zamieszanie w top10 ??

zapewne różne dc z nowym/starym silnikiem + dc, w których ogólnie zrobił się totalny bałagan (żeby nie powiedzieć dosadniej :) ). Normalne w ostatnich dniach i w sumie ciesz się, że to "skakanie" masz tylko w granicach top10, bo zdarza się dużo gorzej ;-)

Jak zwykle rada jest jedna: spokojnie przeczekać, nie pierwszy i nie ostatni raz.

Witam ponownie, coś się stało i wywaliło mnie poza pierwszy 1000, zależy jak odświeżę czasami jestem na 9 miejscu albo w cale mnie wywala z google. nie wiem co jest dodałem do takich katalogów w onet, wp, katalogiseo Vip, gazeta, itp z wysokim PR najczęściej płatnymi, dodaje do 5 do 10 precli dziennie pare dni stronka była na 3 miejscu myślałem że już będzie spokój, a tu nic jeszcze gorzej, a i pod inne słowa stabilnie idzie w górę nie sieje tak. mam po raz pierwszy taki przypadek ???

Najlepsze Suplementy CaliVita International

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności