Skocz do zawartości

Logowanie

_małyTM_

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

może gdzieś ktoś kiedyś pisał na ten temat...ale nie znalazłem

niby w kategorii "katalogi i preselle" użytkownicy forum dodają swoje katalogi+kody/bonusy i chcą aby osoby z forum to wykorzystały?

więc troszkę szkoda że osoba nawet nie zalogowana widzi te kody

taka mała sugestia...zrobić blokadę na wszystko co jest w znacznikach"code" można jakoś ukryć?

w sumie tak samo można zrobić z innymi działami gdzie jest umieszczany znacznik "code"?

ZBIERAM NA FELGI

sesje zdjeciowe fotograf wrocław

Te kody mają na celu promocję katalogu, tak przynajmniej sądzę, więc to czy z nich skorzysta ktoś z PiO czy spoza forum nie powinno być powodem ograniczania dostępu :) Poza tym użytkownicy zalogowani mają przewagę w postaci "Zobacz nowe posty" + zawsze mogą ładnie poprosić na PW ;)

Bądźmy tolerancyjni ;)

Pozdrawiam :)

taka mała sugestia...zrobić blokadę na wszystko co jest w znacznikach"code" można jakoś ukryć?

w sumie tak samo można zrobić z innymi działami gdzie jest umieszczany znacznik "code"?

nie, bo w CODE podaje się różne kody, np. reguły do mod_rewrite

które mają być dostępne dla wszystkich, a nie tylko dla zalogowanych

Grim, pawloski macie rację...tylko sądziłem i fajnie by było aby ludzie z tego forum mieli jakieś przywileje;)

taki przykład na szybko

specjalnie dla kolegów z pio...kody

wydaje mi się że chodzi tutaj o osoby zarejestrowane i piszące od czasu do czasu, czy źle interpretuję

zaraz będzie że się czepiam haha

ZBIERAM NA FELGI

Powstał dzięki pomysłowi forumowicza fahofiec temat wyłącznie z kodami do katalogów. https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=91984

Można sobie włączyć śledzenie tematu i będzie się dostawało informację o nowym poście w tym temacie.

Właśnie dlatego mają tam być posty wyłącznie z kodami do katalogów, bez żadnych komentarzy itp.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

żeby nie robić nowego tematu...

chyba się nie powtórzę...i dobrze napiszę żeby mnie zrozumieć hehe

fajnie jakby po naciśnięciu nicku/ksywy użytkownika, przechodził do szybkiej odp, bądź odp. w postaci: [b ]nick[/b ]

da radę takie coś zrobić?

ZBIERAM NA FELGI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności