Skocz do zawartości

Który system pod sprzedaż punktów?

My4tic

Rekomendowane odpowiedzi

Widzisz mało info o SWL'ach tu? Nie żartuj sobie 1 kwiecień już był w tym roku :D

Nie bardzo rozumiem, co masz na mysli pisząc "dobrze sprzedać" - chodzi o to gdzie dostaniesz najwięcej kasy za punkty które za nie dostaniesz?

Zrób tak, w każdym systemie posprawdzaj ile dostaniesz za strony, potem popatrz na systemowych forach po ile idą punkty, a na koniec zdecyduj się czy podczepić strony do jednego systemu i sprzedawać punkty tylko z niego, czy podczepić do kilku i sprzedawać do kilku.

edit:

Zwróć uwagę przy kalkulacji na "dbanie" systemów o strony emitujące linki systemowe poprzez ujemne bonusy za nadmierną ilość wychodzących linków :brawa:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

....

dawaj do gotlinka. Ceny jak w ewebie, ale nie ma opłat za konto pro.

Troche Cie poniosło albo dawno nie jesteśw temacie :)

Różnica w cenie jest conajmniej dwukrtona lub trzy krotna na kożrzyśc e-weblinka, wystarczy przejżeć ogłoszenia

w dziale handel w eweblinku nie ma wspomnianych dziur co powoduje że nie ma pustych punktów

http

://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=92536

https://www.forum.e-weblink.com//handel/%28...e-weblink-z-fv/

200 000 pkt GOTLINK - 80zł za 100k

200 000 SEOMATIK - 45zł za 100k

e-weblink.com

Cena: 250 zł netto/100 000 punktów/msc

Marketing internetowy dla firm

To może jeszcze powiesz ile punktów za taką samą stronę dostanie w e-webie a ile w gotlinku? Wtedy dopiero takie porównanie będzie miało sens.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

bkartol, dokładnie :)

Xann, ceny cenami ale czy znajdziesz za taką cenę (250 zł netto) klientów gdy na rynku punkty sprzedawane są taniej ;)? Wątpie.

Zresztą opłacalność zależy przede wszystkim od pomysłu na zaplecze. Wtedy można zarobić na każdym SWL ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

@Xann - ceny w ofertach i ceny przy transakcjach to 2 różne bajki

faktyczne ceny są podobne do tych o których pisze @bkartol

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

a realnie patrząc koszt wyprodukowanie pkt w gotlinku jest 70% niższy.

to fakt znam takich co dla nich jest 100% niższy bo wkłądają domene na jeden dzień i mają pkt przez dwa tygodnie zresztą sposoby na obniżenie kosztów do 100% jest wiecej https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...c=91978&hl=

@'bkartol' - zrób tak jak ja i pokaż przykłady :) bo ja ci pokazałem z dzisaj a nie przed roku jak twoje

Marketing internetowy dla firm

to fakt znam takich co dla nich jest 100% niższy bo wkłądają domene na jeden dzień i mają pkt przez dwa tygodnie

Potrafisz to udowodnić? Czy to tylko "marketing" w Twoim stylu?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

@'bkartol' - zrób tak jak ja i pokaż przykłady :) bo ja ci pokazałem z dzisaj a nie przed roku jak twoje
To może ja pokaże z wczoraj B)
zapraszam do zakupu punktów z systemu wymiany linków e-weblink.

Moje ceny:

- 160zł - 100k /miesiąc

przy 100k dodatkowy tydzien do pierwszego miesiąca gratis smile.gif

i druga sprawa

to fakt znam takich co dla nich jest 100% niższy bo wkłądają domene na jeden dzień i mają pkt przez dwa tygodnie
A więc:
zrób tak jak ja i pokaż przykłady :D bo ja ci pokazałem
:D

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności