Skocz do zawartości

Koszulki SEO

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Znam gościa co robi fajne koszulki, jeśli mogę wykorzystać nazwę PiO i adres, to mogę z nim zagadać by stworzył z 2 wzory, oczywiscie nie chce hajsu za to, ewentualnie mozna zrobić aukcję na jakiś cel, dajcie tylko znać, czy można, i ewentualnie komu mam potem wysłać te koszulki by je odpowiednio "przekazał" (tu jaki kolor etc co wolicie , zróbmy cośdla ludu co wy na to ? :D , ja biedny chłop ze wsi, ale to załatwie, :)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Aby nie tworzyć spamowego tematu, to postanowiłem napisać tutaj odnośnie naszego konkursu.

Zapraszamy wszystkich do stworzenia swojej propozycji w konkursie na koszulkę 4inArt, szczegóły: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=153139

Do wygrania fajne nagrody, a czasu jeszcze sporo :excl:

Dodam, że na koszulce nie musi być super obrazek, mogą być również śmieszne hasła reklamowe.

Konkurs dla PiO'wiczów - wygraj 500 zł + www + logo + wizytówki + hosting !

TO JUŻ OSTATNI TYDZIEŃ KONKURSU

Studio graficzne

O które linki Ci chodzi? Jeśli te zawarte w pierwszym poście tego tematu, to chyba nie zwróciłeś uwagi na datę jego napisania. Z tego co rozumiem tamten projekt koszulek nie będzie powielany, więc w sumie nie widzę sensu, żeby je linkować do działających plików graficznych.

I tak będą nowe koszulki, więc po co zawracać sobie głowę czymś, czego już nie uświadczysz?

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności