Skocz do zawartości

Katalogi do których dodaję stronę wyprzedziły stronę

zamulek

Rekomendowane odpowiedzi

@Chcesz powiedzieć, że zawartość strony jest nieistotna

Nic takiego nie pisałem

@i tak się da zrobić każdą żądaną frazę wysoko ?

Tak

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Tak na marginesie, pozycjonujesz fraze "architekt Szamotuły" a na głownej stronie (którą zapewne podlinkowujesz w katalogach) nie ma ani jednego ani drugiego słowa. Bez tego wypozycjonowanie na tą fraze jest znacznie trudniejsze.

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

@Chcesz powiedzieć, że zawartość strony jest nieistotna

Nic takiego nie pisałem

napisałeś, że nie widzisz związku, ja wykazałem związek.

Ok , nie ma co dalej prowadzić tak budującej rozmowy.

do Zamulek

"ale klient nie dopuszcza mnie do edycji swojej strony" - na drobne, kosmetyczne zmiany powinien się zgodzić jeśli chce mieć wyniki. Zwróciłeś tu uwagę na frazę i zasugerowało mnie, że to jedna z najważniejszych dla tej strony. Jeśli jest istotna, to spróbuj coś zasugerować - może do tytułu głównej, albo jakiejś podstrony dodać nazwę miasta ? - nie znam się zresztą...... jeśli to fraza średnio istotna, to dalej linkuj.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

napisałeś, że nie widzisz związku, ja wykazałem związek.

Ok , nie ma co dalej prowadzić tak budującej rozmowy.

Czytaj ze zrozumieniem....

Zgadza się :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@paszczur

nie mam ingerencji w to co klient sobie życzy..., nie pozwala na edycje to nie mogę edytować

wiem że pochłonie to więcej pracy, więcej pieniędzy (nie moich na szczęście) ale co mogę na to poradzić, sugeruje już takie rozwiązanie od kilku miesięcy, że trzeba to i owo dopisać i będzie się pozycjonować jak ta lala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności