Skocz do zawartości

Pozycjonowanie regionalne?

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest coś takiego jak pozycjonowanie regionalne?

Czy to możliwe że wyniki z południa Polski mogą się różnic jak z północy czy centrum?

Wiem że google ma różne dnsy i wyniki się różnią ale to nie oto chodzi. Chodzi o to czy da się tak wypozycjonować fraze, żeby wyświetlała sie dla ludzi w centrum (przedewszystkim) np..

Ja osobiście o tym nie słyszałem, ale jakiś spec co zleca mi pozycjonowanie zaklina się że jest coś takiego..

Jako że nigdy nie mówie nigdy i nie dam sobie ręki uciąć za to zdanie bo często jeśli chodzi o tą branże się zmienia, zapytam Was...

nie chodzi mi np. o "kup czapke warszawa" tylko o samo "kup czapke"

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Może chodzi o mapki, które przy hasłach ogólnych pokazują odpowiedniki z okolic lokalizacji szukającego ... może ktoś się zle wyraził i jednak chodziło o wyniki na hasła lokalne, bo o regionalnym nie słyszałem ... niby na czym miałoby to polegać: wyborze kilku głównych miast z regionu i pozycjonowania na konkretne hasło + $miasto.

Gdyby nawet spróbować linkowania jedynie z regionalnych serwisów to i tak nie wyjdzie, bo umiejscowienie serwera nie musi się zgadzać :D

Pozdrawiam :brawa:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności