Skocz do zawartości

jak dostać się do zamkniętych precli

pavlus007

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Skończyły mi się już miejsca na teksty i szukam precli zamkniętych. Niestety reklamowanie tekstów w tym temacie nie przynosi rezultatów, być może dlatego że mam unikalne i bardzo dobrej jakości teksty, ale o rzadkiej tematyce (prawo). Dostałem jedynie kilka PW z linkami do początkujących precli na których jest po kilka wpisów

W związku z tym chciałbym się Was zapytać czy jest jakaś inna możliwość na dostanie się do zamkniętych precli? Czytałem na forum o kilku rekrutacjach do zamkniętych precli ale wszystkie są zakończone. Gdzie mogę się dowiedzieć o takich rekrutacjach oprócz forum PiO?

Co myślicie o "Adderek Artykuły" na weblinku?

Proponuje pytać na innych forach, ewentualnie jeżeli obserwujesz kogoś na jakimś forum, kto się zna na SEO to wyślij mu PW/mail bo w końcu na PiO świat się nie kończy. :jezyk1:

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności