Skocz do zawartości

www.magusz.com.pl www.magusz.prx.pl

zoro

Rekomendowane odpowiedzi

1) Usun ramki

2) Kod strony szkoda gadac... moze tak poczytalbys troszke o standardach sieciowych... no tak generator... :brawa:

3) Grafika tragiczna

4) Dlaczego pozycje z menu otwieraja sie w nowych oknach? Osobisice mnie to drazni.

5) Proponuje dodac troche zdjec, grafiki itd.

6) Strona zniecheca do dokonywania zakupow w tym sklepie.

Jastrzębia Góra - kwatery prywatne, mapa, zdjęcia, noclegi

Twoje prawo jazdy - Irlandia Północna

1) Usun ramki

Jak tyko będę wiedział jak i co zamiast, uczynie to natychmaist

2) Kod strony szkoda gadac... moze tak poczytalbys troszke o standardach sieciowych... no tak generator... :D

O kodzie nie czytałem, o standardach też. Jeśi mówisz że trzeba  to poczytam

3) Grafika tragiczna

Masz na myśli obrazki, zdjęcia, których nie ma czy tylko tło

4) Dlaczego pozycje z menu otwieraja sie w nowych oknach? Osobisice mnie to drazni.

Mnie też ale nie wiem jak zrobić że by było normalnie (mówisz oczywiście o com.pl)

5) Proponuje dodac troche zdjec, grafiki itd.

Zgadzam się

6) Strona zniecheca do dokonywania zakupow w tym sklepie.

83778[/snapback]

Trochę klientów jest. Ale skoro tak mówisz to znaczy że mogłoby być wiecej. Powiedz chociaż że łatwo znaleźć to czego się szuka. A która lepsza com.pl czy prx.pl?

Dzięki za konstruktywną krytykę. Postaram się spprostać oczekiwaniom przy niewiekiej pomocy...

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności