Skocz do zawartości

Skrypt pod katalog z możliwością dodania opini

izabela

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Forumowicze poradźcie proszę.

Który skrypt byście poradzili pod katalog opinio-twórczy tzn. aby odwiedzający mogli dodać komentarz do danej strony coś a'la INDEKSU ale darmowy.

Czy ktoś z Was uruchamiał katalog na wordpresie?

pozdrawiam,

Izabela

a masz cierpliwośc do moderowania spamu ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a masz cierpliwośc do moderowania spamu ?

Na pewno katalog będzie moderowany i to jest dobre pytanie.

Tylko należy odzielić spam :

- dodawania stron,

- dodawanie komentarzy.

Jeżeli to pierwsze można zarządzać poprzez płatność serwisu to z tym drugim już może być trudno.

Tak darmowy i dość dużo szablonów do wyboru ;)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

WebComunnity stoi na WordPressie. Jednak najlepiej zapytaj Helida, który jest twórcą tego katalogu. Czasami gdzieś tu się pałęta na PiO, ale ma pewne trudności z formułowaniem myśli, więc ostrożnie z nim na GG.

Co do tego, że zbierzesz grupę komentujących osób, szczerze wątpię. Chyba, że znajdziesz sobie 10 murzynów, którzy za kilka groszy będą pisali sztuczne komentarze. Bo niby dlaczego mam oceniać cudzą stronę na Twoim katalogu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności