Skocz do zawartości

[Pozycjonuję] Google i Onet

k.krzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

Zajmuję się pozycjonowaniem stron w wyszukiwarkach Google i Onet. Gwarantuje dobre wyniki poparte z mojej strony doświadczeniem i praktyką.

Proszę sprawdzić moje osiągnięcie -- frazę 'suwnice' i wynik 'www.rialex.com.pl' -- na onecie i google.

Czas potrzebny na pojawienie się w pierwszej 10 wyników uzależniony jest od pracy robotów indeksujących (do 1 miesiąca)

Oczekuję tylko poważnych propozycji.Poświęcam tematowi bardzo dużo czasu, gdyż praca zdalna dla wszystkich niepełnosprawnych, którym sam jestem jest wielkim udogodnieniem.

Więcej informacji mailem krzywokulski at gazeta dot pl GG 3016614 lub gsm 502590883

tylko konkretnie do konkretnych osób

Nie chciałbym się znowu czepiać, ale skoro tak podkreślasz swój profesjonalizm, jak odniesiesz się do komentarzy ze zbitką słów kluczowych i niespotykanego meta-subjects?

Obawiam się, że zgłoszenie serwisu Rialex np. do Onetu zaskutkowałoby natychmiastowym usunięciem z indeksu wyszukiwarki.

no coz i ja widze kilka kardynalnych bledow na tej stronie, niektore sa "spamem", inne sprawiaja, ze strona de facto pozycjonuje sie gorzej.

mozna tu wymienic dziwny title, javascript i style plaintextem na poczatku strony, czy zbyt daleka niezgodnosc z deklarowanym standardem "HTML 4.0 Transitional".

takze nie chce sie czepiac, lecz konkurencja dla 'suwnice' jest minimalna - i stron jest malo i wyniki od 10 miejsca w dol sa juz losowym wylapywaniem tego slowa na roznych stronach. wynikiem takim raczej nie zaimponujesz pracodawcom, ktorzy posiadaja chocby szczatkowa wiedze na temat wyszukiwarek.

"i can handle it without linking :)"

• 3 tygodnie później...

Witam,

To fakt dalekie to do profesjonalizmy, a nie tlyko zgłoszneie takiego sita do onetu powoduje BANA, bowiem masowe używanie słów kluczowych w komentarzach to spam.

Pozdrawiam

Mariusz

Szook

a 2 to te hasełko nie jest zbyt trudne, więc ja też mogę powiedzieć :-) że jak wpiszesz fraze "dodaj stronę do wyszukiwarek" to jestem w Googlena 3 pozycji w 4 dni ale tu akurat niema co się chwalić bo taką fraze to każdy amator wypozyjonuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności