Skocz do zawartości

Ptaq a ile płacisz za "pozycjonowanie" ?

Nocny Świat

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim.

W nawiązaniu do:

Szczerzę, to ręce mi opadły, z tym zleceniem frazy "pozycjonowanie" - to ja bym mógł przygotować nawet pakiet słów typu:

- pozycjonowanie

- pozycjonowanie stron

- pozycjonowanie www

- pozycjonowanie w google

Ile płacisz ?

W rok mogę dać Tobie nawet całe Top 10 - czyli 40 pozycji.

Tylko czy Cię na to stać ?

A może są inni chętni ?

Można by tak przerotować wyniki ;)

Większość z Was ma wybór taki: albo prestiżówka albo klient.

Ja nie mam klienta ani nawet aktualnie własnych domen ale mam czas ;)

TOP 10 to spamy, spamy, spamy, klienckie, swle.

Jak się ma czas to są do przeskoczenia :zeby:

Widzę, że dość pewny jesteś swoich umiejętności.

Ja nie mam klienta ani nawet aktualnie własnych domen ale mam czas smile.gif

Czyli mam rozumieć, ze nie masz kompletnie doświadczenia w pozycjonowaniu - mam namyśli takiego praktycznego - tylko w teorii wiesz jak się wbić w TOP - ale nigdy nie próbowałeś a takie zapewniania dajesz.

Cenę powinien zaproponować wykonawca usługi - ja wtedy ją przekalkuluję - jeżeli będzie mi się szacunkowo opłacać. To chętnie zlecę, oczywiście - trzeba do tego podejść racjonalnie i oszacować potencjalne zyski z wysokiej pozycji i propozycję przyjąć bądź odrzucić.

No ale jak mówiłem, muszę mieć realne przesłanki, że jesteś w stanie wypozycjonować daną stronę - bo w innym wypadku szkoda czasu na papierkowe roboty + Twój czas.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Pozyskiwanie klientów z google to w większości czasu odsiewanie (delikatnie mówiąc) mało konkretnych zapytań. Marketing szeptany w tym przypadku sprawdza się lepiej. Sprawdza się przysłowie, że szewc bez butów chodzi ;)

Tu miała być sygnatura...

Ptaq - ależ oczywiście, że nie mam.

Przeczytałem kiedyś jakiś kurs w którym było coś o linkach itp., nie wnikałem głębiej ale sądzę, że jednak Ci dokopie.

Igns - szeptuchy i mary czary. Większość jest jeszcze na etapie - "po co mi strona?".

Wojciech - za dziesiątkę minimum 20 za jedynkę 80. Zaplecze swoją drogą...

Na dziesiątkę 6 miesięcy na jedynkę więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności