Skocz do zawartości

Wypadek Prezydenckiego Samolotu

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bez względu na poglądy polityczne i to czy się kogoś lubiło czy nie to dzisiaj miała miejsce tragedia. Szkoda wszystkich ludzi, którzy byli w tym samolocie. Tych znanych nam i tych o których nikt z nas nie słyszał.

Niektórzy naprawdę nie powinni pisać. ;)

[*]

Własnie na meczu Real - Barca minuta ciszy w hołdzie ... piękny get ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja mam nadzieję że to miało sens i cel... W tę samą sobotę Odszedł Papież, 70 lat temu tysiące osób z "Polskiej inteligencji i sił zbrojnych" (jak zresztą teraz) zginęło. Przypadek?

To miało swój cel, nie tylko taki, aby ludzie uświadomili sobie kruchość życia i jego przenikanie, ale inny i myślę że po czasie dojdziemy do niego... Bez powodu nic się nie dzieje

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

Miałem nic nie pisać, ze względu na i tak niski poziom pewnych Użytkowników ale nie wytrzymałem. Weźcie się puknijcie w łeb, jeden z drugim i kilka postów nade mną. Jeśli nie macie w sobie żadnych okruchów człowieczeństwa to Wasz problem, proszę nie wypisujcie bzdur i nie podnoście ciśnienia normalnym polskim obywatelom.

Aż wstyd czytać, że są wśród nas tacy jak Wy!

Zginęli ludzie, uszanujcie uczucia rodzin i obywateli których to "obeszło".

Pozdrawiam [*]

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

@Kojotek_OX

Prawda jest taka że dla kowalskiego śmierć tych osób nic nie zmienia i życie zostaje bez zmian ale zmienia się dla tych co będą chcieli się dorwać do koryta jakim jest władza, a władza to $ i tak naprawdę oto chodzi.

przede wszystkim to my wybieramy politykow a nie odwrotnie

po drugie to nie wladza to $ ale $ daja wladze.

(ale moze tutaj sie nad tym nie rozwodzmy)

rozumiem, ze mogles "nie przepadac" za prezydentem ale pomimo wszystkich jego nieudolnosci nie mozna temu czlowiekowi odebrac tego, ze mial idee, ktore staral sie realizowac.

Mysle ze poki co ci ktorzy potrzebuja niech maja czas na zalobe i ochloniecie z szoku, wiec powstrzymam sie od dalszej dyskusji, ale w koncu trzeba bedzie sie zmierzyc z nowa sytuacja i wtedy postaram sie rozwinac moje mysli.

Elity ? Dla mnie to prywatne stowarzyszenie zarządzające zasobami ludzkimi.

Mnie interesuje tylko to czy ten "pech" był przypadkowy czy nie, ponieważ nie mam zamiaru biegać z kałachem w ręku,

bijąc się o dostęp do źródeł energii.

Czy brak mi empatii ? Chyba psychopata nie jestem, jednak pewności nie mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności