Skocz do zawartości

Wypadek Prezydenckiego Samolotu

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To co bedzie podane oficjalnie to mnie akurat mało interesuje. Bardziej jestem zainteresowany tym co mają do powiedzenia naoczni świadkowie albo tym co zostalo zarejestrowane na kamerach, ktore zostały zarekwirowane.

Co do tego ze rządowymi samolotami latają najlepsi piloci też mam wątpliwości

https://facet.interia.pl/militaria/news/spe...ow,1068991?fs=m

.

mi się wydawało, że tymi samolotami to latają doświadczeni piloci, ale gdy zobaczyłem, że wszyscy z załogi byli młodsi ode mnie zacząłem trochę wątpić ...

a może to ja już taki stary jestem?

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

fantastykę zostawmy dla pisarzy , na tą chwilę to poczekał bym na jakieś oficjalne dane a nie plotki co do przyczyn awarii.

Jak ktoś che snuć domysły to podsuwam ciekawy temat:

A tak z ciekawości to będziemy mieli stadion im Kaczyńskiego ?

Zresztą nie wiem czy tego typu watki powinny sie toczyć na forum, szczególnie że niektórzy nie wiedzą jak sie zachować w obliczu śmierci

wraz z żałobą w kraju portal nasza-klasa wyłączył wszystkie reklamy na swojej stronie. Wydaje mi sie to byc beznajdziejnym rozwiązeniem. Rozumiem że żałoba jest ale mogli by włączyc te reklamy a cały dochód z nich w okresie żałoby przeznaczyc na rodziny ofiar z katastrofy.

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

mi się wydawało, że tymi samolotami to latają doświadczeni piloci, ale gdy zobaczyłem, że wszyscy z załogi byli młodsi ode mnie zacząłem trochę wątpić ...

a może to ja już taki stary jestem?

To ile masz lata 40 ?? Bo załoga była w wieku 31-36 lat

nie wdaje się w żadne dyskusje związane z tym tematem, ani żadnych domysłów nie zamierzam snuć czy komentować... ale to co Wam teraz wklejam... nie mieści mi się w głowie..

https://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8...POSLUCHAJ_.html

Mówią że katastrofa nie będzie miała wpływu na gospodarkę a dziś odnotowałem 30% mniej wejść do mojego sklepu internetowego pomimo utrzymanych pozycji. Skoro tak mała firma jak moja zareagowała i zapewne przez ten tydzień żałoby będzie nadal reagować to nasza, krajowa gospodarka też zareaguje. Dziwne by było gdyby takiej reakcji nie było gdy zginęło tylu wpływowych ludzi.

Mówią że katastrofa nie będzie miała wpływu na gospodarkę a dziś odnotowałem 30% mniej wejść do mojego sklepu internetowego pomimo utrzymanych pozycji. (...)

To raczej wpływ tego, że ludzie nie mają nastroju na zakupy internetowe, opłakują tych którzy zginęli.

coz mialem nic nie pisac, ale na prawde chyba wypadalo by sie troche wstrzymac z gdybaniem i teoriami spiskowymi. Teraz najwazniejsze jest dobre przezycie zaloby, rowniez zastanowienie sie co bedziemy chcieli po tych ludziach zachowac, dopiero w nastepnej kolejnosci mozna sie zajac innymi szczegolami.

Jeśli rzeczywiście zawinił pilot, to nie wiem czy dobrze się stanie jeśli zostanie on obarczony winą... tzn. z jednej strony wszyscy chcielibyśmy poznać prawdę, ale z drugiej: on już nie żyje, a pomyślcie jak takie brzemię winy odbiłoby się na życiu jego żony i dzieci...

Jak zrobić cydr z jabłek? Przepisy na nalewki domowe smaczne i zdrowe.

Heh.

W ogóle zaczynam obserwować, że masa ludzi robi ze śp. Kaczyńskiego bohatera narodowego, media do Piłsudskiego go porównują. Kurcze, wiadomo żałoba, ale zachowajmy umiar.

A w Radiu Maryja ciągle teorie spiskowe. Moja babcia słucha (...cóż poradzić) radia maryja i ciągle mi powtarza, że za całym tym wypadkiem stoi Tusk i Merkel, którzy teraz opanują Polskę i wszystko zostanie oddane Niemcom. Żal.

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności