Skocz do zawartości

Wypadek Prezydenckiego Samolotu

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie w tym sęk że te orliki to zasługa Tuska a nie Prezydenta Polski ;) W dotacje unijne też niewielki wkład Prezydenta Polski... Czy to był Kaczyński czy jego następca.

@Ghosti

Tak masz rację. Ja nie popieram tej decyzji, ale przyjmuje to do wiadomości...

Raczej Buzka :).

Wiedziałem, że słowa zostaną podważone, bo te forum ma to do siebie, że każdy każdemu chce pokazać, że jest mądrzejszy- Ja w to nie wchodze- pozdrawiam.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Raczej Buzka :).

Wiedziałem, że słowa zostaną podważone, bo te forum ma to do siebie, że każdy każdemu chce pokazać, że jest mądrzejszy- Ja w to nie wchodze- pozdrawiam.

Jak nie masz racji to je podważam bo piszesz rzeczy o których nie masz pojęcia moim zdaniem. Najpierw Kaczyński a teraz Buzek? Zdecyduj się... OK Powiem Ci jak to było... Program Orlik to plan rządu Tuska ogłoszony podczas jego expose ponad dwa lata temu, który zakłada wybudowanie w każdej gminie boiska dla dzieci i młodzieży. Pozdrawiam również i polecam poczytać troszkę o funkcji Prezydenta w państwie ;) Koniec dyskusji o tym w tym temacie jak chcesz możemy założyć temat w pogaduszkach...

nie potrafisz znieść prowadzonej dyskusji Salek... nikt nie chce uchodzić za mądrzejszego - każdy wygłasza swoje zdanie a Ty jakos nie przyjmujesz do wiadomosci że reszta myśli inaczej niż ty...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Co do pokazywania, że jest się mądrzejszym nie opieram na tym temacie tylko na ogólnym wrażeniu z czytania tego forum.

Co do prezydenta- zamilknę, bo nie niektórzy nie znają słowa patriotyzm. Człowiek bądź co bądź zasługiwał na szacunek, bo żaden "nikt" (kim był w mniemaniu większości z was) nie zostałby profesorem prawa, a także nie mówił głosem milionów, bo ktoś na Prezydenta go wybrał.

Salek szkoda zmarłego ale już takie herezje siejesz że sie kurna tego czytać nie da ;)

co prezydent mógł zrobić że żyje sie lepiej? zastanów się co piszesz :)

szanuje śmierć pary prezydenckiej ale jak to ktoś napisał wolę być cynikiem niż hipokrytą

WAWEL NIE! Lech Kaczyński powinien zostać pochowany na zaslużonych Powązkach wraz ze swoją rodziną a nie na Wawelu.

Co do pokazywania, że jest się mądrzejszym nie opieram na tym temacie tylko na ogólnym wrażeniu z czytania tego forum.

Co do prezydenta- zamilknę, bo nie niektórzy nie znają słowa patriotyzm. Człowiek bądź co bądź zasługiwał na szacunek, bo żaden "nikt" (kim był w mniemaniu większości z was) nie zostałby profesorem prawa, a także nie mówił głosem milionów, bo ktoś na Prezydenta go wybrał.

Czy to że nie podzielam Twojego zdania i twierdzę, że piszesz rzeczy o których nie masz zielonego pojęcia oznacza, że brak u mnie patriotyzmu? Nigdzie też nie napisałem, że Prezydent Kaczyński był "nikim", miałem jak i mam dalej o nim swoje zdanie które zachowuje teraz dla siebie ponieważ nie ma sensu o tym mówić w takim momencie. Był jaki był, funkcję swoją wypełniaj raz lepiej raz gorzej jak każdemu prezydentowi się zdarzało i zdarzać będzie. Szacunek mu się należy jak każdej zmarłej osobie, jak będę na Wawelu kiedyś to i znicz chętnie zapalę...

EDYTA:

dodałem cytat

Salek szkoda zmarłego ale już takie herezje siejesz że sie kurna tego czytać nie da ;)

co prezydent mógł zrobić że żyje sie lepiej? zastanów się co piszesz :)

szanuje śmierć pary prezydenckiej ale jak to ktoś napisał wolę być cynikiem niż hipokrytą

WAWEL NIE! Lech Kaczyński powinien zostać pochowany na zaslużonych Powązkach wraz ze swoją rodziną a nie na Wawelu.

Zdecydowanie podzielam Twoje zdanie. Śp Kaczyński większość swojego życia spędził w Warszawie i z Warszawą był związany.

Prezydentem był bardzo specyficznym, kłótliwym. Warto spojrzeć prawdzie w oczy i zderzyć się z bolesną prawdą. Przypomnijcie sobie jakie opinie krążyły na jego temat jeszcze dwa tygodnie temu... Czy te 'dokonania' zasługują na Wawel?

Salek_Art - mam wrażenie, że

-albo jesteś wiernym słuchaczem Radia Maryja

-albo reprezentujesz PR PiS'u

-albo nosisz moherowy beret i jesteś z niego dumny...

tyle na ten temat.

bodylike.pl - naturalne kosmetyki

Jestem wojskowym w rezerwie i wiem co to patriotyzm, przysięgałem w nowej formule bez dodatku "WszechRosji" wiec nie pieprz mi Waszmość o patriotyzmie bo Polskę ma się tylko jedną i chętnie bym ją bronił :)

To co osiągnął sam zawdzięcza tylko sobie i ZA TO należy mu się szacunek. A naród ma takiego Mao Tse Tunga na jakiego głosowała większość i jakiego sobie wybrała. Reszta musi się podporządkować.

Nie milcz - bo duszenie emocji w sobie doprowadza do wrzodów i rozstępów hehe

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Del cytat

Nie. Jestem jedynie świadom, a nie szarą masą, która swoje zdanie opiera na mediach.

Miałem okazję rozmawiać ze znajomym z Bor-u i znam prezydenta od strony trochę innej niż reszta.

Tak to już bywa, że za życia wielu jest nie docenianych, jednak po śmierci często się to zmienia.

Koniec tematu z mojej strony.

Jestem jedynie świadom, a nie szarą masą, która swoje zdanie opiera na mediach.

Oby takich "świadomych" jak najmniej w kraju było, a wszystkim będzie żyło się lepiej.

EDYTA:

Powtarzam, że na Prezydenta Kaczyńskiego nic złego nie piszę a jedynie komentuje Twoje herezje...

i znów polskie bagienko.... Po co te populistyczne hasla? Nie dla wawela? W demokratycznym kraju mamy prezydenta, gdybysmy mieli monarchie byłby to król, ranga ta sama. Jesli rodzina tak chce nalezy uszanowac ich wole.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności