Skocz do zawartości

Wypadek Prezydenckiego Samolotu

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Sugerujesz, że spowodował katastofę lotniczą?

jeśli dowiodą że pilot nie wytrzymał ciśnienia i pał ofiara presji bo musi lądować...

Łukaszenko z tym stwierdzeniem już wyskoczył :|

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Miałem na myśli celowe spowodowanie katastrofy, wtedy można by mówić o zasłudze w ujawnieniu zbrodni katyńskiej całemu światu.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Sugerujesz, że spowodował katastofę lotniczą?

sugeruje ze jak by to był samolog z siostrami zakonnnymi albo górnikami mało prawdopdobne że Obama by przyleciał do Polski jednak Twój tok myślenia mnie jakoś nie dziwi patrząc na avatar

Marketing internetowy dla firm

A coz zrobil?

Uważam że bardzo dużo, cały świat będzie wiedział co to Katyń

To powiedz co śwp. Prezydent zrobił, że cały świat będzie wiedział co to Katyń?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

może na rozładowanie i dla przypomnienia :)

niech ktoś zrobi z tym samoistnym odświeżaniem, bo zacznę blokować reklamy na PiO i jest to... tak, jest to grożba - zaczynam pisać posta, a tu ciągle mi odświerza, bo ktoś nie potrafi bannera we flashu zrobić normalnego - bo to chyba przez te bannery :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Dziwi mnie cała ta nagonka pt. Wawel. Jakby na to nie spojrzeć sprawa praktycznie nikogo z wypowiadających się nie dotyczy a demonstracje czy "kluby poparcia" dla jednej czy innej opcji tylko ośmieszają kraj na arenie międzynarodowej.

Mi się wydaje, że inne kraje mają do nas więcej szacunku niż my sami do siebie. Media które nakręcają cały ten cyrk powinny przystopować bo niedawno same gadały o "ukracaniu chamstwa w internecie" a teraz urządzają takie k**estwo, że głowa boli i całe internetowe chamstwo razem wzięte to nic w porównaniu z takim działaniem na szkodę państwa.

A teraz jaki mają wpływ? Decyzja zapadła, jedynie te śmieszne manifestacje kompromitują nasz kraj.

Zasłużył czy nie, jeżeli rodzina dostała taką propozycję i z niej skorzystała to o co chodzi?

Faktem jest, ci co podejmowali decyzję chyba nie przemyśleli do końca, że w tym kraju nawet w obliczu takiej tragedii da rade zrobić taką beznadziejną awanturę..

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności