Skocz do zawartości

Wypadek Prezydenckiego Samolotu

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Proszę, wystarczyło zajrzeć na ten temat po pewnym czasie by stwierdzić, że dyskusja mimo wszystko trochę się utemperowała :)

Wraz z wulkaniczną chmurką podniósł się poziom dyskusji?

Ja naprawdę wierzę, że to forum skupia myślących ludzi !

Jak ktoś wcześniej zauważył "Świat" ma więcej szacunku do nas niż my sami. Warto, by przy ferowaniu wyroków uwzględnić szacunek do Urzędu jaki piastował Pan K, okoliczności i miejsce śmierci.

To czy ktoś zasłużył na Wawel okazuje się po wielu latach.

Piłsudski również święty nie był.

Może lepiej skupić się na innym temacie?

Może warto wysnuć osobiste wnioski płynące z tej wielkiej tragedii...

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Piłsudski również święty nie był.

Miałem siedzieć cicho ale... z całym szacunkiem - Piłsudzki znał hymn Polski i nie wieszał flagi do góry nogami, w jego przemówieniach, mimo wschodniego akcentu nie trzeba było tłumacza z polskiego na polski, żeby zrozumieć co on w ogóle mówi... Jeszcze białe jest białe itp... Prezydent ? Ok, tak wyszło, bohater ? hmmm...

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

W kontekście dzisiejszego dnia też pomyślałem sobie o Hymnie i o naszej "Wolskiej ziemi"

W perspektywie tygodnia było kilka ciekawych rzeczy które normalnie sie nie dzieją:

-na gazeta.pl ktoś wyłączył komentarze do artykułów, a było tak fajnie poczytać waśnie i spory, duzo ciekawego contentu :)

-w telewizji parę dni było takich bez reklam, w sumie pamiętam jak przez mgłę ze kiedyś była tylko taka telwizja, młodsi ode mnie ludzie mogli choc przez chwilę skosztować luksusu :)

Zycie toczy się dalej, nie ma ludzi niezastąpionych.

Sobota i niedziela jeszcze żałoba, ale mam nadzieję że poniedziałek już będzie normalny, ptaki znowu zaczną spiewać, trawa znowu zacznie rosnąć itd itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności