Skocz do zawartości

Wypadek Prezydenckiego Samolotu

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

Polski montażysta, który był na miejscu wypadku mówił, że nie było słychać żadnego wielkiego wybuchu, więc nie wiem na ile prawdziwe są informacje niemałej petardzie.

Nocny_Świat, a myślisz, że jaka zostanie podana oficjalna wersja wydarzeń i kto ją poda? :)

Polecam poniższą lekturę:

https://jos.pl/smolenskie-artykuly

Case study jak pozyskać więcej leadów

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy Wy na tej relacji nie widzicie co tam się stało? Totalna masakra - tam nie było przecież nawet małego fragmentu kadłuba, który zachowałby swój kształt. To po chwili były kotłujące się tony złomu. Zastanówcie się trochę, zanim będziecie tu znowu wklejać te bzdurne interpretacje tego amatorskiego nagrania.

Fotografia to świetne hobby - to trzyma mnie przy życiu
FOTOseoPL - tematyczny katalog dobrych stron o fotografii

Zobacz że części samolotu były w promieniu kilkuset metrów.

To może też świadczyć o tym, że wybuch mógł nastąpić przed rozbiciem, czyli mogły zostać podłożone ładunki wybuchowe.

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że nikt nie bada czy nie był to zamach, tylko od razu nastawiono się na to, że przyczyną wypadku była wina pilota.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że nikt nie bada czy nie był to zamach, tylko od razu nastawiono się na to, że przyczyną wypadku była wina pilota.

A skąd Ty masz takie informacje, że nikt tego nie bada/ał ? Ten samolot po uszkodzeniu skrzydła i następnie utracie jego części nie miał najmniejszych szans zachować poziome ułożenie. Upadek na brzuch być może pozwoliłby na przeżycie kogoś, a już na pewno identyfikacja ciał była by szybsza.

Totalna masakra - tam nie było przecież nawet małego fragmentu kadłuba, który zachowałby swój kształt. To po chwili były kotłujące się tony złomu. Zastanówcie się trochę, zanim będziecie tu znowu wklejać te bzdurne interpretacje tego amatorskiego nagrania.

Kotłujące się tony złomu i nienaruszony wieniec Lecha Kaczyńskiego oraz flaga Polski? :)

Case study jak pozyskać więcej leadów

Kotłujące się tony złomu i nienaruszony wieniec Lecha Kaczyńskiego oraz flaga Polski? :)

Bagaże umieszcza się w luku bagażowym, czyż nie? Poza tym jest pewna różnica pomiędzy strukturą kwiatów/wieńca, a ciałem człowieka. No proszę Was, zastanówcie się nad tym wszystkim spokojnie.

Tak czytam i czytam zamach zamach - ale w sumie jaki zamach? Samolot byl nieuszkodzony, sam zaczal ladawac poscinal drzewa i sie rozbil - gdzie tu zamach? Jak odtajnia czarne skrzynki to chyba wyjasni do konca ze to nie byl zaden zamach... w obecnej wersji wydarzen to ktos od ruskich musialby byc na pokladzie hehe i zmusic pilota do lądowania, bo ani nie wybuchla zadna bomba ani nic;) wiec moim zdaniem teoria spiskowa...

Teraz mozna sie doszukiwac... cudow na kiju...

typu ze rosjanie wkrecali zarowki w tych lampach - to wlasnie ze wstydu chyba... trzeba przeciez pamietac ze wczesniej iles minut na tym lotnisku wyladowal polski samolot z dziennikarzami rowniez bez zarowek:)

Czy Polska jest az tak waznym krajem dla Rosji zeby planowac na nas zamach? Hehe nie wydaje mi sie.

Czy Polska jest az tak waznym krajem dla Rosji zeby planowac na nas zamach? Hehe nie wydaje mi sie.

Jesteś w błędzie.

Polska ma bardzo duże szanse stać się imperium energetycznym o ile ta energia zostanie uwolniona.

Jeżeli tak się stanie, Moskwa zostanie pozbawiona pieniędzy.

Pod tym względem Europa Zachodnia, delikatnie mówiąc, patrzy na nas bardzo łaskawym wzrokiem.

Mówiąc wprost - oczekuje wydobycia i sprzedaży energii po znacznie niższej cenie.

Sądzisz, że Rosja będzie przyglądała się jak traci rynek zbytu ?

Stosunki Polska - Rosja zmieniły się aktualnie o 180 stopni.

W tej chwili Rosja jest skłonna wejść Polsce w du**ę, byleby zablokować inwestycje odkrywkowo - wydobywcze.

Poczytaj Rosyjskie blogi - tam się o tym pisze wprost. Polska obecnie jest bardzo dużym zagrożeniem dla Rosji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności