Skocz do zawartości

Wypadek Prezydenckiego Samolotu

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kurcze, dowiedziałem sie o tym na meczu, akurat jak zwijałem się z bólu po faulu.

W pierwszej chiwli za bardzo mnie to nie interesowało, ale teraz widzę, że może być z tego niezły bałagan. No cóż, teraz żałoba narodowa pewnie nas czeka, miliony teorii spiskowych, syf w rządzie, a potem znając życie wszystko wróci do normy.

Debile...

Debilem jest nie tylko sprzedawca, ale też klienci i osoba która wpadła na pomysł koszulki

Moderatorzy allegro i samo allergro można również zaliczyć do debili, dlatego że pozwalają wstawić takie ofery w dniu tej tragedii!

DEBILE :)

Oj, żadni debile, taki system tam jest po prostu. Jeżeli chce się coś nie do końca legalnego/zgodnego z zasadami sprzedać na alledrogo, to właśnie wystawia się aukcje na początku weekendu, gdyż do poniedziałku one zazwyczaj będą funkcjonować! (czyżby moderatorzy nie pracowali w weekend?) Nawet jeżeli później zostaną one wywalone, to sprzedawca i tak ma namiary na chętnych do zakupu i może się już dogadywać poza allegro.

To tak tylko gwoli wyjaśnienia.

7 dni żałoby narodowej -> powiedziałbym, że lekka przesada, ale biorąc pod uwagę ilość osób, która zginęła...

Spółki | Prawo | Sąd

jestem w szoku normalnie..Wstałedzm dzisiaj rano wchodze na onet a tu taka wiadomośc...Poczatkowo myślałem że to spóźniony zart pria-aprilisowyaje jednak nie....Normalnie szko!

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Rozumiem, że katastrofa, ale czemu nagle wszystkie większe portale się czarno-białe robią. No bez jaj :/

Marszałek Sejmu, zastępujący funkcje prezydenta ogłosił 7-dniową żałobę narodową.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

7 dni... Dla mnie to zdecydowanie za krótko.

Za 7 dni wszystko pójdzie w niepamięć... Ze 2-3 tygodnie powinien być taki czas zadumy i rozmyślania nie tylko przez Polaków, ale też samych politykow

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

7 dni... Dla mnie to zdecydowanie za krótko.

Za 7 dni wszystko pójdzie w niepamięć... Ze 2-3 tygodnie powinien być taki czas zadumy i rozmyślania nie tylko przez Polaków, ale też samych politykow

Oj, tu się nie zgodzę... Co z tego, iż żałoba jest wpisana na papierku, flagi spuszczone do połowy masztów, jak i tak politycy nie staną ponad podziałami. Przeciętnego Polaka raczej w sumie mało obchodzi to, co się stało -> 'w Polsce ma się dobrze żyć i tyle'.

Patrząc dalej, dzisiaj zginęło ~80 osób. Ktoś pamięta, ile osób zginęło w wypadkach samochodowych podczas zeszłotygodniowych świąt wielkanocnych? Nie? Nie dziwię się. Dla wyjaśnienia było to 27 osób. Czy ktoś wtedy zrobił jakąś żałobę narodową?... Codziennie ktoś ginie 'pod naszym domem' i nie ma żadnej żałoby... Także powiększanie jej do trzech tygodni byłoby bezsensem...

Spółki | Prawo | Sąd

Debile...

Debilem jest nie tylko sprzedawca, ale też klienci i osoba która wpadła na pomysł koszulki

Moderatorzy allegro i samo allergro można również zaliczyć do debili, dlatego że pozwalają wstawić takie ofery w dniu tej tragedii!

DEBILE !!!

Kwiatów tez powinni zabronić sprzedawać i zniczy co??

Rozumiem, że katastrofa, ale czemu nagle wszystkie większe portale się czarno-białe robią. No bez jaj :/

Może i bez jaj ale jak nie rozumiesz czemu tak jest to zostawię bez komentarza.

Mam wrażenie, że niektórzy nie dorośli do tego by móc się w takiej chwili publicznie(czyt. na forum) wypowiadać...

Ostatnio mieliśmy żałoby narodowe "na zawołanie" ale teraz sytuacja jest wyjątkowa, kto tego nie zauważa powinien zamilknąć

[*]

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności